MAMA SVOJU PETOMESEČNU BEBU POTAMNJUJE U SALONU! Čućete najčudniji razlog ikada, mnogi tvrde i NAJGLUPLJI, ali ona misli da sve radi ispravno!

Autor: N.J.

Lifestyle

17.05.2023

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mama stavlja bebi sprej za samopotamnjivanje, a razlog je za svaku osobu potpuno nerazuman - osim za nju.

MAMA SVOJU PETOMESEČNU BEBU POTAMNJUJE U SALONU! Čućete najčudniji razlog ikada, mnogi tvrde i NAJGLUPLJI, ali ona misli da sve radi ispravno!

Foto: Instagram/kylen FITNESS

Mama Kajlen Suter koristi sprej za samopotamnjivanje na svojoj petomesečnoj bebi, a razlog je potpuno neopravdan, bar za mnoge. Naime, ona to radi da bi njena beba "imala isti sjaj kao ona". Sama je objavila video na TikTok - u i time doprinela da je mnogi komentarišu, odnosno kritikuju. Na videu se primetilo kako dete ima tamniju kožu, što je bilo dovoljno da se pokrene rasprava.

Na pomenutu temu, samo se našalila i prokomentarisala:

- Kad mi svi govore da prestanem sa samopotamnjivanjem svoje bebe, ali zaposleni koji se bave time u salonima, imaju porodicu koju moraju da hrane.

Video je za čas postao viralan i brzo je prikupio 50.000 lajkova na TikTok - u, a ljudi su ubrzo osudili mamu. Ipak, mnogima se ovo svidelo i ne vide ništa loše u tome, u skladu sa tim komentarisali su:

“Obožavam ovo. Voleo bih da sam imao njegovu boju kože", "Preplanulost izgleda tako besprekorno", "Presladak", prenosi "Sun".

Foto: Instagram/kylensuttner

Mama bebe

Ipak, uvek postoji druga strana koja je ovoga puta istakla koliko je ovo pogrešno, te nisu štedeli reči: “Odvratno! Tako užasno!”, "Ovo je glupo".

Prema rečima stručnjaka iz BabyCentreu:

- Mnogi lažni proizvodi za sunčanje sigurni su za korišćenje tokom trudnoće. Međutim, treba izbegavati tablete za sunčanje i injekcije jer mogu predstavljati rizik za vas i vašu bebu.

Komentirisali su i korištenje krema za samopotamnjivanje rekavši:

- Lažni ten neće naštetiti vašoj bebi ako ga koristite kao penu, losion, kremu, vodu, ulje ili maramicu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading