ŽIVOT OKONČAN EUTANAZIJOM - SUROVO ILI NE? Manekenka se oprostila, a kritike se nižu - Neki baš nemaju GRANICE (FOTO/VIDEO)

Autor: N.J.

Lifestyle

24.05.2023

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manekenka je rešila da podrži odluku teško bolesne bake da okonča svoj život.

ŽIVOT OKONČAN EUTANAZIJOM - SUROVO ILI NE? Manekenka se oprostila, a kritike se nižu - Neki baš nemaju GRANICE (FOTO/VIDEO)

Foto: Instagram/ali_tate_cutler

Manekenka se slika

Viktorija Sikret model Ali Tejt Katler snimila je emotivan razgovor sa svojom bakom koja će uskoro otići na eutanaziju u Kanadi. Ona je postavila video na TikTok - u koji je za čas postao viralan, a mišljenja su ostala podeljena. Njena baka živi u Kanadi gde je eutanazija legalna od 2016. godine.

Eutanazija je ubistvo iz milosrđa, to je laka i bezbolna smrt za sve one koji su bolesni od  neizlečive bolesti i trpe bolove. Ta vrsta "pomoći" još uvek izaziva kritike u javnosti. 

Foto: TikTok/alitatecutler

Manekenka se snima sa babom

Baka se borila protiv raka i odabrala je datum kada želi da okonča svoj život. Manekenka je u razgovoru za "Njujork post" otkrila kako se oseća:

-  Ja sam duhovna osoba. Provele smo vreme razgovarajući i smejale smo se zajedno, dok smo se prisećale nekih uspomena. Gledati je koliko je srećna bio je najveći dar - kaže i objašnjava da se protivila eutanaziji sve dok nije videla koliku bol trpi njena baka:

- Pre nisam puno razmišljala o etici toga. Ovo je prva osoba s kojom sam stvarno bila bliska, a koja umire, i to je potpuno promenilo moje mišljenje - rekla je.

@alitatecutler Replying to @Matthew This was the hardest and most beautiful conversation ive ever had. Healing for both parties. I had resistance to Euthanasia before this, but after being with her and hearing her, I no longer do. ❤️ #euthanasia #finalfarewell #ondying ♬ multiverse - Maya Manuela

Mnogi su bili dirnuti njihovim razgovorom, i istakli su da podržavaju njenu odluku da okonča život. Komentarisali su:

“Ovo je tako gorko, a slatko. Srceparajuće je, ali je utešno znati koliko je sigurna. Srećan sam što će njena bol proći, ali žao mi je zbog gubitka", "Čini se tako svesno situacije. Zašto bi htela ovo da učini? Neka Bog odluči kada će umreti", "Koja je razlika između eutanazije i samoubistva? U oba slučaja je izbegavanje patnje. Zašto to podstičete?", pisali su.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading