"NEBO JE DANAS DOBILO NAJLEPŠEG ANĐELA": Preminula bivša finalistkinja Mis univerzuma, roditelji shvatili da neće izdržati pa preduzeli DRASTIČAN I BOLAN KORAK

Autor: N.J.

Lifestyle

05.05.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preminula manekenka u 23. godini.

"NEBO JE DANAS DOBILO NAJLEPŠEG ANĐELA": Preminula bivša finalistkinja Mis univerzuma,  roditelji shvatili da neće izdržati pa preduzeli DRASTIČAN I BOLAN KORAK

Foto: Printscreen/ Instagram/sienna_weir

Sijena Vir

Finalistkinja izbora za Mis univerzuma umrla je u 23. godini. Sijena Vir tragično je preminula nakon nesreće na jahanju koja se dogodila, a porodica se oprašta od devojke. Preminula je juče nakon što sto su roditelji odlučili da je isključe sa respiratora. Nesreća se dogodila pre nekoliko nedelja i od tada njena porodica bori se sa teškim momentima.

Prijatelji i kolege manekenke preplavili su društvene mreže porukama gde se opraštaju od Sijene. Sa njenom smrću posebno ne može da se pomiri i njen partner Tom Bul.

Veliki broj ljudi izjavio je saučešće upravo na poslednjem postu na Instagramu popularne manekenke.

Očigledno, njeni prijatelji izgubili su veoma cenjenu i dobru osobu, te neke poruke opraštanja nisu mogle da ne budu neprimećene:

- Nebo je danas dobilo najlepšeg anđela. Nedostajaće mi sve u vezi s tobom, Sijena, volim te - napisao je njen prijatelj i dodao da je njen osmeh "osvetlio svaku sobu gde bi ušla".

Da podsetimo, Sijena Vir bila je finalistkinja Mis univerzuma i jedna od 27 devojaka koje su se borile za tu titulu. Diplomirala je englesku književnost i psihologiju, planirala je da se preseli u London kako bi vreme provela sa porodicom. Inače, ona se jahanjem bavila od treće godine, a u jednom intervjuu rekla je da ne može zamisliti život bez toga, prenosi "Dejli mejl".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading