DANIL DOŽIVEO DEBAKL: Medvedev ispao u Hertogenbošu!

Autor:

Sport

15.06.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruski teniser je neočekivano poražen u holandskom gradu.

DANIL DOŽIVEO DEBAKL: Medvedev ispao u Hertogenbošu!

Foto: Tanjug/AP

Danil Medvedev na Vimbldonu

Francuski teniser Adrijan Manarino se plasirao u četvrtfinale ATP turnira u holandskom Hertogenbošu, pošto je neočekivano savladao prvog nosioca Danila Medvedeva sa 2:1, po setovima 4:6, 6:4, 6:2.

Na taj način je nastavljena loša serija rezultata trećeg tenisera planete, pošto je nedavno poražen u prvom kolu Rolan Garosa od malo poznatog Brazilca Tijaga Sejbota Vajlda sa 3:2.

Medvedev je dobro započeo meč, stigao je do brejka, Manarino je uzvratio, ali ruski teniser još jednom oduzima servis rivalu i stiže do osvajanja prvog dela igre - 6:4.

Ipak, to je bilo sve što smo od njega videli u ovom susretu. Manarino pravi brejk u devetom gemu drugog seta, zatim sigurnim servis gemom dolazi do poravnanja - 6:4, a onda bez ikakvih problema, uz dva napravljena brejka,  osvaja i treći set (6:2) i stiže do velike pobede i plasmana dalje.

Francuz će u narednoj fazi igrati protiv pobednika duela u kom se sastaju Australijanac Džejson Tompson, odnonsno Kanađanin Miloš Raonić.

Podsetimo, Hertogenboš je jedan od pripremnih turnira pred glavni događaj na travi, a to je Vimbldon, koji se ove godine igra od 3. do 16. jula, u Londonu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading