IZAŠLE KVOTE ZA VIMBLDON: Novak Đoković veliki FAVORIT!

Autor:

Sport

15.06.2023

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bukmejkeri su dali svoje prognoze.

IZAŠLE KVOTE ZA VIMBLDON: Novak Đoković veliki FAVORIT!

Foto: Tanjug/AP

Srpski teniser Novak Đoković je prvi favorit za osvajanje Vimbldona, makar ako je verovati po kladionicama.

Naime, bukmejkeri su izbacili kvote za grend slem koji počinje 3. jula, a nema sumnje da je Novak Đoković, sedmostruki šampion u Londonu, uverljivi favorit za novu titulu. Naime, kvota na Noleta se kreće između 1.7 i 1.8, pa nema dileme da je Srbin već osvojio trofej, ako je verovati kladionicama.

Za njim sledi Karlos Alkaras, drugi favortit na trećem grend slemu sezone, sa kvotom koja se kreće oko šest, dok je Danil Medvedev favorit broj tri, a kvota na njega je oko osam. Četvrti je Janik Siner, za čiju titulu ćete dobiti 16 puta više novca nego što ste uložili.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Nik Kirjos

Što se tiče dama, tu je konkurencija mnogo ujednačenija, a listu predvodi Iga Švjontek, osvajačica Rolan Garosa, na čiju pobedu je kvota 4.6. Zatim sledi Elena Ribakina, sa kvotom 5, dok je treći favorit Arina Sabalenka, sa kvotom od 5.5.

Podsetimo, Otvoreno prvenstvo Engleske traje do 16. jula, kada će biti odigrano finale u muškoj konkurenciji. Titulu brani Novak Đoković, koji juri osmi pehar na Vimbldonu, dok će u ženskoj konkurenciji Elena Ribakina probati da odbrani šampionsku titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading