KURTIJEVI BOTOVI OSULI PO NEMAČKOM AMBASADORU: Rodeova izjava "skandalozna" (FOTO)

Autor:

Vesti

15.06.2023

15:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prvo što zabrinjava nemačkog ambasadora je "šteta za nemačke investitore". Skandalozno - stoji u jednom od komentara na vest o šteti za nemaćke investitore koja je pričinjena zbog najnovijih Kurtijevih odluka.

KURTIJEVI BOTOVI OSULI PO NEMAČKOM AMBASADORU: Rodeova izjava "skandalozna" (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Aljbin Kurti

Botovi premijera lažne države Aljbina Kurtija napali su na Tviteru nemačkog ambasadora u Prištini.

Naime, oni Jorna Rodea na Tviteru prozivaju zbog, kako kažu "skandalozne" izjave o šteti za nemačke investitore zbog ne smirivanja tenzija na Kosovu i Metohiji, izazvanih jednostranim potezima i provokacijama Aljbina Kurtija. 

- Prvo što zabrinjava nemačkog ambasadora je "šteta za nemačke investitore". Skandalozno - stoji u jednom od komentara na vest.

Foto: Printscreen/Twitter/@Dardha93

Komentar Kurtijevih botova

Da podsetimo, nemački ambasador u Prištini Jorn Rode ponovio je poziv o deeskalaciji situacije na severu koji je danas uputila tzv. Nemačko-kosovska privredne komora, izražavajući zabrinutost da bi nemačke kompanije mogle da odustanu od svojih investicija na tzv. Kosovu, ili da prekinu postojeće aktivnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading