NOVI SKANDAL N1 - MORAO DA REAGUJE I GAJIĆ! Sramno izveštavanje "profesionalnih" novinara: DECA MILICE ĐURĐEVIĆ SE NE ZOVU KOSOVO I METOHIJA!

Autor:

Vesti

15.06.2023

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mediji u vlasništvu Dragana Šolaka objavili su sraman naslov povodom porođaja Milice Đurđević Stamenkovski.

NOVI SKANDAL N1 - MORAO DA REAGUJE I GAJIĆ! Sramno izveštavanje "profesionalnih" novinara: DECA MILICE ĐURĐEVIĆ SE NE ZOVU KOSOVO I METOHIJA!

Foto: printscreen

N1, medijska kuća pod kontrolom tajkuna Dragana Šolaka još jednom je dokazala svoju profesionalnost. 

Naime, nakon što se porodila, Milica Đurđević Stamenkovski ,predsednica Srpske stranke Zavetnici, N1 je, verovatno u pokušaju da ispadnu duhoviti, objavio tekst sa sramnim naslovom ,,Porodila se Milica Đurđević Stamenkovski, dečaci se ne zovu Kosovo i Metohija".

Nakon ovog, u najblažu ruku rečeno, skandaloznog naslova, među prvima je reagovao potpresednik Narodne stranke Vladimir Gajić koji je ovakav postupak opozicionih medija oštro osudio.

- Bravo. Ovo je slika i prilika profi novinarstva. Jedna vrsta prikrivenog nasilja nad ženom koja je postala majka jer je politički neistomišljenik. Sprdate se sa KiM, sa imenima tuđe dece, stvarno bedno - napisao je on na Tviteru.

 

 

U pokušaju da se operu od ove greške (narodski rečeno, pljuju pa ližu) N1 je nakon ovog skandala uputila i javno izvinjenje Milici Đurđević Stamenkoviski.

- Portal N1 se izvinjava zbog naslova koji je izazvao brojne reakcije. Ovaj naslov  je ubrzo promenjen, a usledio je vleiki broj negativnih reakcija na društvenim mrežama i u javnosti zbog te konstatacije - napsali su oni i dodali da su brzo ,,shvatili" svoju grešku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (1)

Loading
Jeca

15.06.2023 17:29

N1 je smece od TV.