UHODILA GA JE DEVET MESECI DOK GA NIJE SMUVALA: Iako je bio 21 godinu stariji od nje, bila je OPSEDNUTA, toliko, da je se PLAŠIO!

Autor: M.O.

Lifestyle

15.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je njihova ljubavna priča privlačila dosta pažnje, ipak nije opstala.

UHODILA GA JE DEVET MESECI DOK GA NIJE SMUVALA: Iako je bio 21 godinu stariji od nje, bila je OPSEDNUTA, toliko, da je se PLAŠIO!

Foto: youtube.com/ABC News

Oskarovka Dženifer Lorens je jedna od najplaćenijih glumica današnjice, a od 2019. godine je u srećnom braku sa direktorok galerije Kukom Maranijem. 

Ipak, njena prošlost je dosta interesantnija jer je privlačila pozornost svih, kako fanova tako i novinara. 

Jedna od najvećih svakako je bila ona s režiserom Darenom Aronovskim, s kojim je bila u ljubavnoj vezi.

 

 

On je od nje bio 21 godinu stariji, a njena opsesija ka njemu, njega je plašila!

Glumica i slavni režiser su se upoznali dok su spremali film ''MAJKA'', koji je sniman 2016. godine. Kako kaže, čim su se sreli, ona je osetila sa njim ''nešto''.

Ipak, nije bila sigurna kako on vidi nju i da li je energija ista i sa njegove strane.

 

 

– Pomislila sam kako je zgodan... Sećam se da sam nosila svog psa i zatvorila vrata nakon što je Daren izašao, i rekla: "Pipi, to se zove seksualna tenzija" – ispričala je kasnije. 

- Pravio se nedostupnim oko devet meseci, možda i duže, a to me je ubijalo.

Prvi put su viđeni u oktobru 2016. godine, privlačio je pažnju na svakom koraku, iako su razlike između njih bile jako očigledne. 

Pored toga što razlika u godinama između njih iznosi više od dve decenije, Aronovski je završio Harvard, a glumica je ranije pričala kako "ne može da podnese ljude s Harvarda", ali to nije bio jedini problem.

 

 

Dženifer važi za jednu od najpoznatijih ljubiteljki rijalitija među poznatima, dok je on starog kova i prezire sve takve tipove emisija. 

Na snimanju njihovog filma "Majka!" glumica imala svoj "Kardašijan šator" u kom je tražila utehu nakon snimanja vrlo potresnih i uznemirujućih scena.

- U tom šatoru su na sve strane bile fotografije članova porodice Kardašijan i neprestanu su išli snimci iz "U korak s Kardašijanovima", uz gumene bombone – ispričala je glumica za Vogue. – To je bilo moje srećno mesto.

Daren Aronovski javno je ocenio njenu opsesiju porodicom Kardašijan kao "užasnu razočaravajuću" i naglasio je da on nije bio uključen u organizovanje ovog šatora.

Ipak, ništa to nije uticalo na njih i oni su započeli svoju vezu.

Prvi put su se kao par pojavili na premijeri pomenutog filma u Njujorku u septembru 2017. godine, a ostvarenje koje ih je spojilo na kraju je bilo i tačka na njihovu ljubav.

- Obično promovišem film, pozovem ljude da ga gledaju i ostalo nije u našim rukama – rekla je Dženifer.

- Normalno, to ostavim iza sebe. Kad si u vezi s režiserom, to je drugačije. Bili smo zajedno na protivnim turnejama. Kad bih se vratila u hotel, poslednje o čemu bih htela da pričam i razmišljam je taj film - dodala je. 

Daren Aronovski nastavljao je da priča samo o filmu "Majka!", što je glumicu opterećivalo.

- Razlika u godinama je ogromna, a oni su sasvim različiti ljudi - rekao je izvor blizak paru za People.

 

 


Zato su se nakon promocije filma rastali, a Dženifer je uskoro pronašla čoveka svog života Kuka Maronija, sa kojim ima i sina Saja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading