MEGAN FOKS TERA SINOVE DA SE OBLAČE KAO DEVOJČICE? Sada se oglasio njen BIVŠI i otkrio pravu ISTINU!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.06.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se već godinama bori sa ovom velikom optužbom.

MEGAN FOKS TERA SINOVE DA SE OBLAČE KAO DEVOJČICE? Sada se oglasio njen BIVŠI i otkrio pravu ISTINU!

Foto: Printscreen/ Youtube/ Glamour Magazine UK

Megan Foks

Megan Foks često se nalazi na meti kritika zbog toga što joj sinovi izgledaju kao devojčice, ali ona se ne obazire na komentare.

Glumica Megan već duže vreme iznenađuje sve svojim ponašanjem, a ova situacija sa njenom decom je samo još više uzburkala javnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

 

Sve je počelo kada je producent Robi Starbak objavio fotografiju Megan sa sinovima, koji imaju dugu kosu i na slici jedan od njih nosi roze majicu.

Megan sa bivšim mužem Brajanom Ostinom Grinom ima tri dečaka, Nou (10), Bodija (9) i Džurnija (6).

- Ovo su sinovi Megan Foks, ranije smo živeli u istoj ograđenoj zajednici i deca su nam se igrala u parku. Video sam dvojicu njih kako doživljavaju slom, jer ih mama tera da nose odeću za devojčice, a dadilja pokušava da ih uteši. Čisto zlostavljanje dece. Molite se za njih -, napisao je Starbak, kandidat za kongresmena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Megan Fox (@meganfox)

 

 Ubrzo mu je i sama glumica odgovorila.

- Ja ispred kuće Robija Starbaka", napisala je Megan uz fotomontažu gole žene koja navodno jede mrtvu životinju, i naslov "Medicinska sestra je zapanjena snimkom na kom se vidi veštica koja obavlja ritual i jede leš životinje".

- Noa je počeo da oblači haljine još oko druge godine, pa sam nakupovala knjiga i knjiga, da se informišem na tu temu, da znam kako da se postavim, izražavam… Neke su pisale transrodne osobe, neke govore o tome kako možeš da budeš dečak i u haljini. S odećom, u stvari, možete svašta, znate? A na kraju dana, to može i da nema nikakve veze s vašom seksualnom orijentacijom“ - rekla je ona jednom prilikom za "Glamour“

Ipak, kako su sada  počele da kruže priče kako Foksova "namerno sinovima oblači odeću za devojčice“, nakon čega se oglasio njen bivši suprug.

- To je čista glupost. Malo je onih koji su uopšte upućeni u sve to. Ja jesam i te kako i, kažem vam, da u tome nema istine - rekao je Brajan za "TMZ“.

- Tako nešto može da tvrdi samo neko kome ‘trebaju poeni’, a koga je baš briga kako će to da utiče na odnos roditelja i deteta - istakao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading