IMA SKORO 100 KILOGRAMA I SAMOPOUZDANJE BOGINJE: Skinula se u kupaći, višak "KIPI" na sve strane, CELULITA ima na pretek, a šeta najboljeg FRAJERA!

Autor: M.O.

Lifestyle

13.06.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešli Grejm je žena na koju sve treba da se ugledamo.

IMA SKORO 100 KILOGRAMA I SAMOPOUZDANJE BOGINJE: Skinula se u kupaći, višak "KIPI" na sve strane, CELULITA ima na pretek, a šeta najboljeg FRAJERA!

Foto: Instagram/printscreen

Ešli

Ešli Grejem važi za najpoznatiju plus sajz manekenku na svetu. Ona sa ponosom pokazuje sva nesavršenstva koje žensko telo ima, te razbija sve predrasude o današnje modelu "lepote" 

Ešli je žena koja promoviše body positivity, bori se za prihvatanje svih tela nezavisno od njihovih veličina, težina, oblika, boji kože…

Sada ona uživa na krstarenju sa suprugom  Džastinom Ervinom i prijateljima na luksuznoj jahti.

 

 

Ešli je objavila fotografije u kupaćem bez ikakvog editovanja gde je ponovo objasnila šta znači pravo zdravo samopouzdanje i lepota ženskog tela. 

 

 

Ona je obukla dvodelni kupaći gde se video celulit, višak na stomaku, ali nju to nije nimalo brinulo. Njeno samopouzdanje poklopilo je sve ostalo. 

Prisetimo se da je samo pre nekoliko meseci proglašena najseksepilnijom ženom na svetu od strane poznatog magazina "Maxim". 

Manekenka sa suprugom Džastinom ima dva sina, a njihova ljubav je počela jako zanimljivo. 

 

 

- Rekao mi je: Sviđaš mi se, želim da budem tvoj dečko, da li ti želiš da budeš moja devojka", rekao mi je, a ja sam odgovorila "Da", mada je istina da nisam bila sigurna ni da li mi se sviđa, nije bio moj tip - otkila je Ešli.

Ipak, veza je išla u dobrom pravcu i par se venčao nakon samo godinu dana. Ono što je veoma zanimljivo je da nisu imali odnose pre venčanja, a to je manekenka otkila tada 2019. godine.

- Spavala sam sa pola Njujorka pre veza, a on je insistirao da do prve bračne noći, apstiniramo - otkrila je tom prilikom.

Njihova ljubav cveta, a mnoge žene joj zavide jer pored njegovog dobrog izgleda ima sve karakteristike dobrog i pravog muškarca.

BONUS VIDEO 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading