Selma Hajek ponovo oduševila SVET: Sa ponosom objavila fotografiju na kojoj se jasno VIDI ono što svaka žena pokušava da sakrije!

Autor: M.O.

Lifestyle

08.06.2023

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi je smatraju jednom od najlepših glumica svih vremena.

Selma Hajek ponovo oduševila SVET: Sa ponosom objavila fotografiju na kojoj se jasno VIDI ono što svaka žena pokušava da sakrije!

Foto: Tanjug/AP

Selma Hajek važi za jednu od najlepših glumica ikada. Ljudi je obožavaju zbog njene prirodnosti, a sada kada je objavila ovu fotografiju, simpatije su se još više povećale. 

Ona je postavila fotografiju gde je sa ponosom pokazala znakove starenja, te se pridruživši se sve većem broju glumica koje prestaju da sakrivaju sede. 

 

 

- Budim se i brojim koliko je novih sedih i bora izbilo ovog jutra - napisala je ispod fotografije. 

Iako smo navikli da velike zvezde retko kada viđamo bez šminke, 57-godišnja Selma se našla među onima koje u potpunosti plene svojim prirodnim izgledom. 

Na fotografiji se jasno vide sede koje su lepo prošarale njene šiške, te nekoliko bora na čelu koje je sa ponosom pokazala, te ih i dodatno naglasila sa jutarnjim suncem. 

- Hvala što si podelila, lepo je videti da i najlepše i najslavnije žene jednako stare - glasio je jedan od komentara. 

 

 

Selma je inače još davno otkrila svoje tajne mladolikog izgleda

Tvrdi da je većinski deo u njenoj genetici, ali i u dobro osmišljenoj rutini nege. Ipak, jednu stavku nikako ne propušta. 

Salma svako jutro pije sok od četiri jednostavna sastojka, za koji veruje da joj pomaže da održi mladolik izgled.

Recept za Selmin sok

BONUS VIDEO​

 

  • Vitamin C - Salma u svom receptu koristi sveže pomorandže. One su dobar izvor vitamina C, jačaju imunitet i utiču na probavu.
  • Kurkuma - Ona u sok od narandže dodaje svežu kurkumu - začin koji ima blagotvorno dejstvo na organizam, ali i lepotu.
  • Crni biber - Glumica je navela da dodaje malo crnog bibera u sok, jer to pomaže telu da brže upije kurkuma. Pored toga, ovaj začin ubrzava metabolizam.
  • Pasji trn - Biljka koja je bogat izvor vitamina C i vitamina b12. Sadrži i puno kolagena, ali i podstiče telo da ga proizvodi, tako da je jasno zašto ima regenerativni efekat na kožu, kosu i nokte.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading