MLEČNI MANIKIR BIĆE PRAVI TREND OVOG LETA! Ni Rijana mu nije ODOLELA, mogu da budu kako elegantni tako i URBANI, na vama je da ih uskladite!

Autor: M.O.

Lifestyle

12.06.2023

12:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam je ponestalo ideja za manikir, ovo je pravi izbor za vas - zasijaćete!

MLEČNI MANIKIR BIĆE PRAVI TREND OVOG LETA! Ni Rijana mu nije ODOLELA, mogu da budu kako elegantni tako i URBANI, na vama je da ih uskladite!

Foto: printscreen/youtube.com

Rijana nam je sada objasnila da leti ne moramo uvek da koristimo šareni lak za nokte. Iako lepo vreme podstiče lepo raspoloženje, pa samim tim i potreba za jakim bojama, ova godina i trend biće dosta drugačiji. 

Mlečni manikir je pokupio lavinu komplimenata kada su fanovi spazili njen manikir. 

Nokti su bili srednje dužine i uskom kockom. Prigušeni francuski dizajn sa svetlorozom bazom stapao se sa mlečnim vrhovima noktiju.

Ona je dala običnim belim noktima novi zaokret i učinila da izgledaju još prirodniji, a opet jako trendi i elegantni. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Singu (@singu)

U slučaju da ste ljubitelj francuskog manikira, možete dati šansu "obrnutoj“ verziji. Izvucite tanku liniju uz koren nokta u beloj ili drugoj boji. Zlatna nijansa je posebno popularna ove prolećne i letnje sezone, kako kada je manikir u pitanju, tako i moda. Uredan izgled uz dozu glamura.

Ono što je posebno kod ovog manikira jeste to što koliko god slojeva da nanesete dobijate taj transprarentan rezultat. Uvek izgleda prirodno, bez obzira na oblik nokta i dužinu. 

Možete da im date i minimalistički stil tako što ćete se odlučiti za polumesec uz koren nokta u beloj ili drugoj boji. 

Ono što je svima takođe privuklo pažnju jeste Rijanino prelepo čisto lice bez šminke! 

Pevačica je čist dokaz da je negovana žene, lepa žena i tu nema više nikakve dileme. Koža joj blista više nego ikada, a za to je zaslužena njena svakodnevna rutina kada je higijena kože u pitanju. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading