ZADRUGARKA PLANIRALA BRAK SA NOVIM DEČKOM COBIJEVE BIVŠE: Doživela šok po napuštanju rijalitija, evo šta je imala da im poruči!

Autor:

Zabava

12.06.2023

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnica Zadruga 6 kratko prokomentarisala bivšeg dečka, koji je tek uplovio u vezu sa Jelenom Nikolić!

ZADRUGARKA PLANIRALA BRAK SA NOVIM DEČKOM COBIJEVE BIVŠE: Doživela šok po napuštanju rijalitija, evo šta je imala da im poruči!

Foto: instagram.com/viconemanja, cobeliks, ATA

Reper Slobodan Veljković Cobi iznenada je raskinuo dugogodišnju vezu s poznatom blogerkom Jelenom Nikolić, na mrežama poznatijom kao Cobeliks.

Lavina komentara na mrežama krenula je čim se saznalo da Jelena nije časila časa, već je uplovila u vezu sa mlađim vaterpolistom Nemanjom Vicom koji je, inače, bio u emotivnoj vezi sa učesnicom rijalitija "Zadruga" Miljanom Popović.

Republika

Foto: instagram.com/viconemanja, cobeliks, ATA

 

Miljana je napustila Zadrugu 6, pa saznala da joj je bivši uplovio u novu vezu, pa se oglasila za domaće medije i poželela mu sreću, naglasivši da ne bi volela da bude umešana u bilo čiji ljubavni odnos:

- Ne bih da pričam o svom privatnom, ljubavnom životu. Takođe ne bih da budem umešana u nečiji odnos niti da nekome zadirem u intimu, tako da bih im samo poželela sve najbolje - kratko je izjavila Miljana za Pink.rs.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

Podsetimo, Miljana i Nemanja bili su u strastvenoj vezi, a koliko je bila oduševljena vaterpolistom govori činjenica da ga je upoznala s roditeljima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading