"IMAŠ TOLIKO NOVCA A NE ZNAŠ DA SE OKUPAŠ" Najlepša glumica ZGROZILA je sve izjavom da se ne tušira i po NEDELJU dana!

Autor: M.O.

Lifestyle

14.06.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije očekivao od nje da joj higijena i nije toliko jaka strana.

"IMAŠ TOLIKO NOVCA A NE ZNAŠ DA SE OKUPAŠ" Najlepša glumica ZGROZILA je sve izjavom da se ne tušira i po NEDELJU dana!

Foto: instagram.com/printscreen

Šarliz Teron

Jedna od najlepših glumica i žena na svetu, Šarliz Teron, sve je jako neprijatno iznenadila kada je rekla da joj je savim "normalno" da se ne kupa i po sedam dana. 

Prelepa 47-godišnja glumica, tvrdi da nema mnogo vremena za sebe, a kako bi izbegla kupanje, tvrdi da to i nije baš najbolje za kožu.

Iako ništa nije bolje od tuširanja posle dugog dana, prečesto tuširanje zapravo može isušiti kožu, uzrokovati perutanje i učiniti da kosa izgleda masno.

Glumica priznaje kako ne misli da je svakodnevno tuširanje potrebno, i može proći nekoliko dana bez kupanja.

- Ja sam žilava devojka i mogu izdržati bez tuširanja nedelju dana, to mi je sasvim u redu - rekla je, a njena izjava je većinu neprijatno iznenadila.

Ipak, iako joj higijena kada je kupanje u pitanju nije jača strana, ona se o svojoj lepoti, licu, brine svakodnevno. 

 

Nikada ne zaboravlja da nanese kremu za sunčanje.

Nošenje kreme za sunčanje jedna je od najzdravijih stvari koje možete učiniti za lepotu, jer pomaže koži da duže ostane bez bora i sprečava druge znakove starenja. Iako je veoma zaposlena mama, glumica nikad ne izlazi iz kuće bez kreme za sunčanje.

- U mojoj kući se budimo jako rano, u 5:45 ujutro, ja sam samohrana majka koja pokušava pripremiti dvoje dece, spakovati kutije za ručak i ne propustiti autobus. Kad se probudim, samo isperem lice i stavim kremu za sunčanje - ispričala je.

Koliko god nam se činilo čudno, kako je to moguće da pored tolikog novca Šarlin ne uspeva da održi osnovnu higijenu, reći ćemo vam da ona nije jedina poznata ličnost.

Mila Kunis i Ešton Kučer ne kupaju decu redovno, Džejk Džilenhal, ne praktikuje redovno tuširanje, kao i Leonardo Dikaprio koji se tušira jednom ili dva puta nedeljno kako ne bi trošio previše vode, odnosno očuvao životnu sredinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Lila

14.06.2023 22:17

Ok. Njihov zivot, njihova stvar