PODIGAO MI JE DETE I POČEO DA JE NOSI, STARIJA ĆERKA JE OTRGLA OD NJEGA! Užas u centru Beograda: Muškarac majci hteo da otme decu, KRENUO I NA KOLICA!

Autor:

Hronika

15.06.2023

12:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strašna scena odigrala se u utorak predveče u Bulevaru Despota Stefana u Beogradu.

PODIGAO MI JE DETE I POČEO DA JE NOSI, STARIJA ĆERKA JE OTRGLA OD NJEGA! Užas u centru Beograda: Muškarac majci hteo da otme decu, KRENUO I NA KOLICA!

Foto: Shutterstock

Devojčica, policija

Majka troje dece Aleksandra M. iz Beograda doživela je užasno stresnu situaciju kada joj je pre dva dana muškarac skoro iz ruku istrgao dete i krenuo da sa njim odlazi. Samo pukom srećom starija ćerka je bila pribrana i odbranila sestru od otmičara.

Međutim, i tu nije kraj. On je potom krenuo i ka kolicima pored kojih je Aleksandra stajala kako bi uzeo bebu, ali ga je ona sprečila u toj nameri.

- Sve se desilo prekjuče između 18:30 i 18:40. Išla sam ka kući u Bulevaru Despota Stefana sa decom. Ćerkice od 11 i 3 godine su krenule da kupe sok na trafici. Kako je sa jedne strane trafike frižider za sladoled, a  sa druge frižider sa sokom, ja sam ih sačekala kod frižidera sa sladoledima zbog bebe u kolicima - počinje potresnu priču za Republiku majka troje dece.

Kada su devojčice bile na šalteru da plate sok, prišla su dvojica muškaraca, a jedan je čak i prošao pored nje i bebe. On joj se, kaže, učinio poznato iz kraja u kome žive, ali ni u jednom trenutku nije slutila šta će uslediti.

- Jedan je prošao pored mene, ja sam mislila da hoće da kupi nešto, uzeo je Kaju, srednju ćerkicu i krenuo unazad. Starija ćerkica je krenula ka njemu i otela Kaju, a ja sam ga gurnula na frižider. On je onda krenuo na kolica, pa ja sam ga odgurnula - kazala je.

- Ćerke su urlale i jecale sve vreme - rekla je potresena majka.

Metež koji je u tom trenutku nastao i gužvu iskoristio je da obuče duksericu i stavi kapuljaču i da pobegne, dodaje ona i navodi da su u tom trenutku svi pritekli u pomoć njoj i deci.

Ista grupica i ranije pravila probleme u kraju

Kako svedoči naša sagovornica, ista grupa ljudi već duže vreme krade po prodavnicama i ostavljaju stvari ispred zgrada, ali ovako nešto se nikada nije dogodilo. Kaže, najgore do ovog slučaja, bilo je što su dobacivali.

- Odmah sam sve prijavila policiji i oni su izašli na uviđaj. Zvaničnu izjavu sam dala juče, a policija je uzela snimke sa trafike gde se sve i desilo i obližnjeg trgovinskog lanca. On nije uhapšen, ali je identifikovan - istakla je.

Aleksandra nam je ispričala i da su suprug i ona juče dobili dojavu da se on vratio na isto mesto, ali da nisu stigli na vreme do njega.

Ćerka plakala, pa imala nalete besa

- Ja kao da sam u nekom snu ova dva dana - kaže drhtavim glasom naša sagovornica.

Situacija u kojoj su se ona i deca našli bila je veoma stresna, ali je naročito pogodila stariju ćerku. Mlađa deca, na svu sreću, nisu bila svesna opasnosti u kojoj su se našla.

- Mlađa ćerka je to mnogo lakše podnela, ona još uvek nije svesna šta je moglo da se desi. Ona kad je pitaju, kaže da je podigao čika, i da je počeo da je nosi. Obe ćerke su plakale kad se to desilo. Najstarija je najteže podnela, jer se suočila sa njim, rvala se. Prva tri, četiri sata je bilo pakleno, prvo je plakala, pa je imala nalete besa - rekla je.

- Ovo je najmanja situacija koja je mogla da se desi, hvala dragom bogu. Mnogo mi znači što je ona bila tu, što je istrgla sestru. Ne znam šta bi bilo da sam bila sama - zaključila je Aleksandra.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (8)

Loading
Caca

16.06.2023 11:56

Identifikovan, nije uhapšen, ne mogu da verujem . Da li stvarno to sme tako? Strašno. Normalan svet mora da bude zaštićen.

Marko

17.06.2023 16:47

@Caca - Ma gde da bude uhapsen, strasno zene vise ni na ulicu ne smeju izaci

Mima

16.06.2023 19:06

Bravo za stariju sestru. To je sestrinska ljubav. Tigar mali,nadam se da ce brzo prevazici traumu,tako mala a tako velika.Reagovala svaka cast! Policija da radi svoj posao! Pa da li zivimo u Kazahstanu??? Iza resetaka hitno ako smo d od drzave!

Dobrivoje

17.06.2023 10:46

@Mima - U Kazahstanu ne otimaju decu. Kazahstan je uređena država.