PRED MEČ SA FJORENTINOM! Terzićeva izjava ZABRINULA sve zvezdaše!

Autor:

Sport

25.07.2023

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli protiv italijanskog velikana igraju generalnu proveru (sreda, 20.30).

PRED MEČ SA FJORENTINOM! Terzićeva izjava ZABRINULA sve zvezdaše!

Foto: Republika.rs

Delije

Fudbaleri Crvene zvezde su u prethodnih šest mečeva upisali isto toliko pobeda!

Posle turneje u Rusiji, na "Pari Premijer kupu" u Sankt Peterburgu, gde su savladali domaćina Zenit (2:1), Nefči (4:0) i Fenerbahče (3:1), na svom terenu uzeli su meru i vicešampionu TSC-u s glatkih 3:0. Prethodno su savladani selekcija Užica (3:1) i banjalučki Borac (2:0).

Naredni rival je slavna Fjorentina, poslednji finalista Lige konferencija i dvostruki šampion Italije!

Na stadionu "Rajko Mitić" očekuje se u sredu (20.30) veliki broj zvezdaša, obzirom da je domaćin već prodao oko 15.000 Premijum pretplatnih karata, plus još 5.000 kroz regularnu prodaju.

Foto: FK Crvena zvezda

 

Te Premijum ulaznice biće suvo zlato za navijače srpskog prvaka, koji će zahvaljujući njima moći da gledaju sve mečeve u Ligi šampiona i u domaćem takmičenju.

- Sudarićemo se sa najjačima, sve što vredi igra u Ligi šampiona. Zvezda je jako porasla kao klub u svakom smilsu. Mogu samo da poručlim navijačlima da požure da kupe Premijum karte. Ja znam da svi čekaju 31. avgust i da vide kakav će žreb biti, pa onda da kupuju. Takav smo narod. Ali, interesovanje je veliko, mnogi će ostati bez karata - rekao je generalni direkto crveno-belih Zvezdan Terzić u emisiji "Oko" i prokomentarisao predstojeći duel protiv Fjorentine:

- To je jedan odličan test, da vidimo gde smo sada. Imali smo i testove tokom priprema, naravno da je Fiorentina stepenik iznad i siguran sam da će nam pokazati i prednosti i mane tima. Svedoci smo stvaranja jedne nove i moćne Zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading