MAKSIMOVIĆ, MILIVOJEVIĆ ILI RAČIĆ! Ko je od NJIH najbliži Zvezdi? Poznato zašto se ODUSTALO od Late Lata!

Autor:

Sport

25.07.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor crveno-belih govorio i o najboljoj prodaji u poslednjoj deceniji.

MAKSIMOVIĆ, MILIVOJEVIĆ ILI RAČIĆ! Ko je od NJIH najbliži Zvezdi? Poznato zašto se ODUSTALO od Late Lata!

Foto: Tanjug/AP

Luka Milivojević

Sjajan posao napravila je Crvena zvezda u prelaznom roku, međutim, nije stavila tačku na dovođenje pojačanja pred učešće u Ligi šampiona!

Još uvek traje neizvesnost šta će biti sa napadačem Atalante Emanuelom Late Latom, koji je jednom nogom već "zakoračio" na Marakanu, ali je ubrzo potom sve stopirano. Istinsku pozadinu celog transfera otkrio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić - u razgovoru za RTS, u emisiji "Oko."

- On je ispunjavao sve kriterijume. Uklapao se izvanredno u visok presing koje Bahar forsira. Potpisali smo ugovor sa Atalantom, 3.5 miliona na šest rata. Zapelo je na relaciji agenti-klub. To je sada prošlo vreme. Sad se postavlja pitanje da li da ga dovedemo. Ja bih lično voleo da dođe. Mada, u formaciji 3-5-2, ako dođe Late Lat, biće jako teško uklopiti sve igrače - rekao je Terzić.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Maksimović je daleko od Zvezde

Delije bi rado volele da video u crvenom dresu nekog od sledećih igrača: Uroša Račića, Nemanju Maksimovića ili Luku Milivojevića. Koliko je neki od tih transfera moguće realizovati, generalni direktor crveno-belih kaže:

- Nije realno!

Objasnio je potom da li je morao Strahinja Eraković da bude prodat u Rusiju, iako je njegov transfer bio među najboljima u poslednjih nekoliko sezona.

Naravno da jeste, morao je još prošle godine da bude prodat. Oko 12 miliona Zvezda mora da prihoduje od transfera. Prošle godine smo imali veću ponudu za njega i odbili smo iz razloga što nam je trebao za kvalifiakcije za Ligu šampiona. Velikih je tih 9,5 miliona evra koje smo odbili zbog potencijalnih 20-25 miliona. Svedoci smo da je cena pala. I godine su te koje određuju cenu igrača. Da ne ulazimo u razloge, prošle godine je bio projektovan da se proda. Igrači moraju da odlaze, prihodi Zvezde od transfera su takvi da najbolji igrači moraju da se prodaju - konstatovao je Zvezdan Terzić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading