SELEKTOR STOJKOVIĆ TRLJA RUKE! Još jedan Piksijev "orao" zatresao MREŽU! Debi iz SNOVA u novom klubu! (VIDEO)

Autor:

Sport

25.07.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativac Srbije Filip Đuričić postigao je gol u prvom meču za grčki Panatinaikos.

SELEKTOR STOJKOVIĆ TRLJA RUKE! Još jedan Piksijev "orao" zatresao MREŽU! Debi iz SNOVA u novom klubu! (VIDEO)

Foto: FSS

Nema kraja sjajnim vestima za selektora "orlova" Dragana Stojkovića, pošto je posle Lazara Samardžića, još jedan Piksijev pulen postigao gol u zvaničnim mečevima.

Reč je o doskorašnjem prvotimcu Sampdorije Filipu Đuričiću, koji je uspešno počeo epizodu u grčkom Panatinaikosu i odmah na debiju u zvaničnoj utakmici zatresao mrežu!

Naime, Đuričić je na gostovanju "zelenih" protiv Dnjipra, u okviru prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona, udvostručio prednost na 2:0 u 74. minutu.

Slovenac Benjamin Verbič, koji je ušao sa klupe, bio je asistent srpskom fudbaleru, dok je prvi pogodak delo još jednog slovenačkog asa Andraža Šporara u 10. minutu.

Kada je u pitanju drugi reprezentativac naše zemlje iz redova Atinjana - Filip Mladenović, pojačanje iz varšavske Legije je utakmicu počeo sa klupe za rezervne igrače.

Prethodno je i Lazar Samardžić postigao evrogol u pobedi Udinezea nad Lajpcigom, a ovakve vesti sigurno mogu da raduju selektora Stojkovića uoči narednih izazova koji čekaju reprezentaciju Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Podsetimo, Panatinaikos je vicešampion u Grčkoj, pošto je u foto-finišu prethodnog šampionata zauzeo mesto odmah iza novog prvaka AEK-a iz Atine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading