GROBARI U EKSTAZI! Partizan ZAVRŠIO ekstra pojačanje! Već je STIGAO u Beograd na POTPIS ugovora!

Autor:

Sport

25.07.2023

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stvar blizu realizacije.

GROBARI U EKSTAZI! Partizan ZAVRŠIO ekstra pojačanje! Već je STIGAO u Beograd na POTPIS ugovora!

Foto: Starsport

Starsport

Iako je delovalo kao nemoguća misija, Mateus Saldanja (23) će ipak zaigrati u dresu Partizana, jer su stvorene sve mogućnosti za prelazak napadača u Humsku.

Brazilac je stigao u Beograd i uspešno obavio lekarske preglede, pa je preostalo da njegovi agenti i uprava "parnog valjka" definišu sve detalje sporazuma sa japanskim Džef junajtedom, sa kojim ima važeći ugovor.

Fudbaler je istovremeno dogovorio i svoje finansijske uslove sa crno-belima, u srpskoj prestonici mu se priključila i supruga, kao i oba zastupnika koji zajedničkim snagama sa Partizanom utvrđuju i poslednje detalje prelaska u Duljajev tim.

Foto: www.profimedia.rs

Mateus Saldanja (crno-beli dres) u prodoru

Čekali su u Partizanu dogovor Azera i Japanaca, jer je Saldanja imao važeću pozajmicu u Nefčiju do 31. decembra i pošto je ta prepreka prevaziđena, ostalo je da crno-beli i Japanci samo privedu dogovor kraju, što se očekuje sutra ili prekosutra najkasnije.

Inače, Mateus trenira individualno, nije još počeo sa ekipnim radom u sportskom centru "Zemunelo", jer "parni valjak" ne želi da napravi bilo kakav problem dok se ne postigne i ozvaniči dogovor dve strane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
5 NDH NOGOMETAŠA BRUKA vaša

25.07.2023 22:35

HA HA HA HA HA HA HA , NA MEČU PROTIV ZVEZDE NAJGORI,IMAO UŠAO JE U NULA ZAREZ NIJEDNU ŠANSU.