GOTOVO JE! Partizan PRODAO golmana! Ide kod bivšeg napadača Zvezde!

Autor:

Sport

25.07.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli postigli dogovor sa slovačkim prvoligašem.

GOTOVO JE! Partizan PRODAO golmana! Ide kod bivšeg napadača Zvezde!

Foto: Starsport

Posle prodaje Igora Vujačića ruskom Rubinu, Partizan će ovog leta ostati i bez Aleksandra Popovića.

Mladi čuvar mreže nastaviće karijeru u Slovačkoj, pošto je postignut dogovor oko njegovog prelaska u DAC Dunjajsku Stredu, prenose beogradski mediji.

Posle tri takmičarske godine i 92 utakmice u seniorskom timu učesnika kvalifikacija za Ligu konferencije, Popović će sutra otputovati na preglede i potpis ugovora sa slovačkim vicešampionom.

Dolaskom bivšeg golmana niškog Radničkog Aleksandra Jovanovića, naslućivao se ovakav rasplet situacije oko njegovog mlađeg imenjaka, zbog čega je i dobio dozvolu kluba iz Humske da potraži novi angažman.

Foto: Starsport

Aleksandar Popović

Izbor je pao na jedan od najboljih slovačkih timova, a preporuka odbrane upravo u duelu sa DAC-om, koji je Partizan igrao pre dve godine u kvalifikacijama za Ligu Konferencija. Tada je Popović odbranio penal u Slovačkoj, pa se od tog trenutka našao na radaru ekipe, koja se nalazi pod patronatom mađarske vlade, poput srpskog vicešampiona TSC-a iz Bačke Topole.

Podsetimo da je Aleksandar Popović debitovao kod nekadašnjeg trenera crno-belih Sava Miloševića, ali je dolaskom Aleksandra Stanojevića, a zatim i Igora Duljaja morao da deli minute sa iskusnijim Nemanjom Stevanovićem.

Inače, mladi golman će u Slovačkoj biti saigrač sa bivšim napadačem Crvene zvezde Nikolom Krstovićem, koji je sa Marakane prešao u ovaj klub.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading