SREĆNE VESTI U DOMU ZORICE I KEMIŠA! Njihova ćerka i zet imaju razloga za slavlje! (FOTO)

Autor:

Zabava

25.07.2023

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavlje u domu ćerke Zorice Brunclik i Kemiš.

SREĆNE VESTI U DOMU ZORICE I KEMIŠA! Njihova ćerka i zet imaju razloga za slavlje! (FOTO)

Foto: ATA Images

Zorica i Kemiš

Ćerka Zorice Brunclik i Miroljuba Aranđelovića Kemiša, Zlata godinama je u srećnom braku sa pevačem, nekadašnjom ''Zvezdom Granda'' Milošem Vujanovićem, sa kojim ima ćerku Milicu.

- Moja žena je mene osvojila po svim mogućim kriterijumima koje imam, ima tu mnogo toga, kada bih krenuo da vam nabrajam, mogao bih da vam pričam do sutra. Ali najvažnije je da su nam se energije savršeno spojile. Dodao bih nešto, da sam ja nju osvojio. Što se tiče mladosti i ludosti, proživeo sam to na vreme - ispričao je jednom prilikom Miloš.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/_zlatanija_

Zlata i Miloš

Njih dvoje svoj život ne eksponiraju javnosti, a Zlata je sada otkrila lepe vesti. Naime, njen suprug je juče proslavio 31. rođendan, a Zlata mu je javno čestitala.

- Srećan rođendan, volim te , kratko i jasno napisala je ova lepotica ne skrivajući sreću što pored sebe ima takvog čoveka - napisala je ona, dok su se čestitke samo nizale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading