''IMAM PENZIJU 300 EVRA!'' Vesna de Vinča zbog malih primanja pokreće biznis sa NEKRETNINAMA, ovo će joj doneti BOGATSTVO!

Autor:

Zabava

25.07.2023

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna de Vinča otkrila je na koji način će povećati svoja mesečna primanja.

''IMAM PENZIJU 300 EVRA!'' Vesna de Vinča zbog malih primanja pokreće biznis sa NEKRETNINAMA, ovo će joj doneti BOGATSTVO!

Foto: ATA Images

Vesna Jugović

Vesna de Vinča otkrila je da penziju ima 300 evra, ali da je smislila biznis plan koji će joj doneti veće prihode na mesečnom nivou. Naime, saznala je da se na mestu gde je kuća njene majke gradi stambena zgrada, a da će ona dobiti nekoliko stanova koje planira da izdaje.

Foto: ST/Dragan Kadić

Vesna de Vinča o prihodima

- Rešavala sam porodične, ostavinske rasprave. Imam čak i varijantu da se bavim investiranjem. Na tom prostoru gde je kuća moje majke u Budvi, praviće se zgrada. Imaću nekoliko stanova, koje ću izdavati. Pored moje penzije koja je 300 evra, baviću se i investicijama. To mi je biznis plan u budućnosti. Mi u familiji već 28 godina jurimo nulu i naša nula je velika. Dok platimo sve troškove, putovanja, približavamo se uvek nuli. Nekad brže, nekad sporije. To je u stvari život. Život je bogatstvo, naporan je, ali divno ga je živeti - rekla je ona, prenosi Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading