HLADAN TUŠ ZA REPREZENTACIJU: Miljenik grobara PROPUŠTA Mundobasket?!

Autor:

Sport

29.07.2023

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Centar pod znakom pitanja, povreda pravi problem.

HLADAN TUŠ ZA REPREZENTACIJU: Miljenik grobara PROPUŠTA Mundobasket?!

Foto: Starsport

Matijas Lesor i Alen Smailagić

Košarkaška reprezentacija Francuske mogla bi dodatno oslabljena da otputuje na Mundobasket, pošto je pod znakom pitanja centar Matijas Lesor.

Novi igrač Panatinaikosa ima problem sa skočnim zlgobom, pa još uvek nije trenirao sa ostatkom ekipe. Budući da povreda miljenika grobara iziskuje mirovanje, doktori francuskog nacionalnog tima će u narednom periodu proceniti da li može da iznese obaveze koje sa sobom nosi nastup na prvenstvu sveta.

"Trikolori" na poziciji "pet" raspolažu sa Rudijem Goberom i Mustafom Falom, ali bi izostanak prošlosezonske uzdanice Partizana predstavljao ogroman hendikep.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Gober i Embid

Podsetimo da je Lesor otišao u Atinu, nakon nepune dve sezone u crno-belom dresu, a bio je deo selekcije Francuske koja je stigla do bronzane medalje na minulom Svetskom prvenstvu u Kini.

Voljom žreba, Francuzi su smešteni u tešku grupu H, a u Džakarti će odmeriti snage sa Kanadom, Letonijom i Libanom. Mundobasket je na programu od 25. avgusta do 10. septembra, a titulu svetskog prvaka braniće Španci.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading