UZBUĐEN SAM ŠTO ĆU IGRATI SA LESOROM: Oglasio se Vildoza, šta će reći navijači Zvezde Meridianbet?

Autor:

Sport

24.07.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luka je jedno od mnogobrojnih pojačanja atinskih "zelenih".

UZBUĐEN SAM ŠTO ĆU IGRATI SA LESOROM: Oglasio se Vildoza, šta će reći navijači Zvezde Meridianbet?

Foto: Starsport

Luka Vildoza

Argentinski košarkaš Luka Vildoza je definitivno bio čovek koji je skroz promenio tok prošle sezone za Crvenu zvezdu Meridianbet.

Nakon smušenog početka, Vildoza je podigao igru crveno-belih na viši nivo, do dolaska Fakua Kampaca je i bio glavni igrač tima, ali će naredne sezone ipak igrati za Panatinaikos.

Vildosa je nedavno bio na odmoru na Kritu, a sada je stigao u Atinu, gde uskoro kreće sa treninzima u novoj sredini, pa je i podelio prve utiske u grčkim medijima o novom izazovu.

- Uzbuđen sam, vrlo sam srećan što sam došao ovde. Tu sam već dva-tri dana, lepo je što sam upoznao sve u klubu i polako učim kakva je ovo porodica iznutra. Jedva čekam da počne sezona. Prvi put sam u OAKA Areni kao domaći igrač i skroz je drugačiji osećaj nego kada ste na protivničkoj strani.

Foto: Starsport

Luka Vildoza i Faku Kampaco

Dodao je da je uzbuđen što će igrati zajedno sa Kostasom Slukasom, ali i sa Matijasom Lesorom.

- Osećam veliku istoriju koja je utkana u ovaj klub. Već sam upoznao Lesora, nismo dosad imali priliku da igramo zajedno... Slukas će mi biti saigrač, svi oni su super momci i spremni su za borbu, imaju veliko iskustvo, a i osvojili su mnogo toga. Srećan sam što ih imam za saigrače. Biće ovo zanimljiva sezona, stigli su nam važni igrači i možemo napraviti nešto veliko. Ali moramo ići korak po korak. Počinjemo pripreme i sledi nam težak rad, a to je jedini način da se pobeđuje - zaključio je Argentinac.

Podsetimo, u PAO su, osim Slukasa i Lesora, stigli i Kajl Gaj, Janis Papapetru, Kostas Adetokumpo, kao i još nekolicina igrača, a očekuje se da dres "zelenih" u narednim danima obuku i Nikola Mirotić ili Toko Šengelija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (2)

Loading
E Moj Novinaru

28.07.2023 22:00

A sta Imaju da kazu ,,Cigani". TOLKO VAZNO. Ala ih velicate. A STA bi REKLI. SMESNO

Obican Navijac

05.08.2023 22:33

ZASTO toliko velicate HULIGANE JEDNOG TIMA.