UDARNA VEST POSLE MIROTIĆA! Centar pred potpisom - stiže ZAMENA za Lesora!

Autor:

Sport

23.07.2023

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali detalji, Poljak pred transferom karijere.

UDARNA VEST POSLE MIROTIĆA! Centar pred potpisom - stiže ZAMENA za Lesora!

Foto: Starsport

Centar Partizana Matijas Lesor tokom večitog derbija

Francuz Matijas Lesor napustio je Partizan i pojačao redove Panatinaikosa, a grčki velikan želi da dovede još jednog centra, kome će turski stručnjak Ergin Ataman nameniti ulogu zamene za miljenika grobara.

Prema pisanju "SDNA", reč je o Poljaku Aleksanderu Balcerovskom (22), koji nastupa za Gran Kanariju.

Momak visok 215 centimetara igrao je u Megi kao pozajmljen košarkaš, a šampion Evrokupa mogao bi da prihoduje oko 500 hiljada evra njegovom prodajom.

Panatinaikos ima još jednog igrača na svom spisku kao opciju za rezervnog centra i trenutno se postavlja pitanje da li će grčki tim preći na slučaj Balcerovskog pre isteka relevantnog roka ili će napustiti tu opciju i preći na druge mete - piše SDNA.

Podsetimo, PAO je favorit za potpis krilnog centra Nikole Mirotića, koji je u poslednjem momentu "odjavio" crno-bele zbog pretnji i pritisaka. Nema dileme, zeleni će imati moćan tim naredne sezone i vratiće se u konkurenciju za plasman u sam vrh Evrolige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading