ZVANIČNO: Stigla ZAMENA za Lesora!

Autor:

Sport

28.07.2023

19:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Panatinaikos ne staje sa dovođenjem pojačanja.

ZVANIČNO: Stigla ZAMENA za Lesora!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Krilni centar Aleksandar Balcerovski je 11. pojačanje Panatinaikosa, objavio je grčki klub na zvaničnom sajtu.

Poljak, koji ima 22 godine, došao je za 500 hiljada evra iz redova Gran Kanarije.

Prošle godine u Evrokupu imao je učinak od 8,6 poena i 3,8 skokova i proglašen je za "Zvezdu u usponu".

Pre Balcerovskog u Atinu su došli najpre bivši trener Efesa Ergin Ataman, a onda i igrači: Kostas Slukas (Olimpijakos), Dimitris Moraitis (Peristeri), Luka Vildoza (Crvena zvezda Meridianbet), Matijas Lesor i Joanis Papapetru (Partizan), Džerijan Grant (Turk Telekom), Dinos Mitoglu (Olimpija Milano), Kajl Gaj (Huventud), Kostas Adetokunbo (Fenerbahče) i Huančo Ernangomes (Toronto Reptors).

 

 

Inače, bivši igrač Mege, za koju je igrao kao pozajmljen košarkaš Gran Kanarije, stigao je u Atinu kao zamena za Matijasa Lesora, od koga se očekuje da bude prva opcija na poziciji centra.

Panatinaikos je ovog leta angažovao već 11 novih imena, ali prebogati gazda Janakopulos nema nameru da se na tome zaustavi. Ostaje samo pitanje ko će sledeći osvežiti roster "zelenih" iz Atine?

Grčki velikan je prethodne sezone potpuno razočarao u Evroligi, dok je u finalu nacionalnog šampionata poniženi u finalnoj seriji od ljutog rivala Olimpijakosa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading