KAJAKOM OKO KALEMEGDANA? Moguće je! Baka na Dunavu proslavila 80. rođendan

Autor:

Sport

29.07.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kajak je dostupan svima i nema starosnog ograničenja, kaže Ivan Nastić

KAJAKOM OKO KALEMEGDANA? Moguće je! Baka na Dunavu proslavila 80. rođendan

Foto: Privatna arhiva

Beograd, bez trunke pristrasnosti, jedan je od najlepših gradova na svetu, između ostalog i zbog činjenice da leži na dve reke - Dunav i Savu.

Takav potencijal pruža mogućnost stanovnicima glavnog grada, ali i onima koju u njemu borave turistički, da znamenitosti obiđu - u kajaku! Da, istina je!

Predstavljamo vam revolucionarni vid rekreacije u srpskog prestonici, a to je obilazak Beograda vožnjom u kajaku, koji će vam uz pomoć iskusnih instruktora zaduženih za ovu avanturističku turu zauvek ostati urezana u sećanju.

Postoji nekoliko ruta i dostupne su svima, kaže Ivan Nastić iz "Wild Serbia".

- Kajak je dostupan svima i nema starosnog ograničenja. Mogu se prijaviti čak i oni bez iskustva, kao i deca od sedam godina koji će, naravno, biti u pratnji roditelja. Jednom prilikom s nama je pošla čak i jedna baka od 80 godina, koja je tom prilikom slavila rođendan. Postoji nekoliko tura. Oko Veliko ratnog ostvra, mostova Save, miks kajak i zalazak sunca koji ima prelep pogled na Dunav. Sve ture koštaju 3.000 dinara, osim ove poslednje sa zalaskom sunca koja je 2.800 dinara. U kajaku mogu stati jedna ili dve osobe, zavisno od onoga ko šta želi. Svaku turu prate iskusni instruktori koji veoma vode računa o bezbednosti svakog čoveka. Svaki naš gost ima po jednog ili više instruktora, zavisno od veličine ture, a zainteresovani se mogu javiti svakog dana - rekao je Nastić

Republika

Foto: Privatna arhiva

UŽIVANJE: Pogled iz kajaka

Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading