NIŠTA OD SAUDIJSKE ARABIJE: Šok u Londonu - evo gde Mitrović NASTAVLJA karijeru!

Autor:

Sport

30.07.2023

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac ponovo u centru pažnje.

NIŠTA OD SAUDIJSKE ARABIJE: Šok u Londonu - evo gde Mitrović NASTAVLJA karijeru!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Srpski reprezentativac Aleksandar Mitrović se priključio treninzima Fulama, pa po svemu sudeći neće ovog leta preći u redove Al Hilala.

Saga oko odlaska našeg golgetera u Saudijsku Arabiju traje već nekoliko nedelje, a sam Mitrović je izjavio da više neće igrati za londonski klub, ukoliko mu ne izađu u susret i prodaju ga u klub sa Bliskog istoka.

Ipak, situacija se zakomplikovala, Fulam nije prihvatio ponudu Al Hilala, Saudijci nisu želeli da je povise, pa će tako Mitrović, po svemu sudeći, ostati u Engleskoj i neće se pridružiti Sergeju Milinkoviću Saviću u ekipi iz Saudijske Arabije.

Foto: www.profimedia.rs

Aleksandar Mitrović i Marko Silva

O situaciji vezanoj za sjajnog napadača pričao je i Marko Silva, trener ekipe sa Krejven Kotidža.

Da, Mitrović se vratio. To je proces i situacija nije laka. Nisam ovde da bih pričao o pregovorima i klubovima koji se povezuju sa njim. Ovde sam da pričam o mojim igračima. Da, u grupi je sa ostalim igračima. Nadamo se da ćemo moći da ga 'spremimo' što je bolje moguće u narednih nekoliko dana - rekao je Silva, koji je ovaj tim prošle sezone doveo do desetog mesta u Premijer ligi.

Podsetimo, Fulam je već doveo zamenu za našeg napadača, pošto je u klub stigao Raul Himenez iz redova Vulverhemptona, ali se čini da makar za sada Mitrović neće menjati sredinu, na radost navijača ekipe iz prestonice Velike Britanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading