PUKLA LJUBAV! Mitrović se ŽESTOKO NALJUTIO - neće više da igra za Fulam!

Autor:

Sport

19.07.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udarna vest sa stadiona "Krejven Kotidž".

PUKLA LJUBAV! Mitrović se ŽESTOKO NALJUTIO - neće više da igra za Fulam!

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović

Srpski napadač Aleksandar Mitrović neće više igrati za Fulam, prenosi "Skaj njuz".

Popularnog Mitra naljutila je odluka londonskog kluba da odbije dve ponude Al Hilala. Fulam je slobodu Srbina procenio na 52 miliona funti, dok je rekorder po broju golova reprezentacije Srbije istakao da je dovoljno učinio za tim.

Ove informacije dolaze iz Mitrovićeve porodice, a isti izvor otkriva da je Mitrović odlučio da više nikada ne obuče dres Fulama.

 

 

Očigledno je da je sjajni golgeter imao ogromnu želju da se preseli na Bliski istok, a kakva je njegova sudbina u prestonici Velike Britanije videćemo do kraja letnjeg prelaznog roka.

Podsetimo da Mitrović (28) za Fulam nastupa od 2018. godine, kada je stigao iz Njukasla, prethodno je igrao za Partizan i Anderleht, a bio je najzaslužniji pojedinac za povratak svog aktuelnog kluba u Premijer ligu sa rekordnim brojem golova u Čempionšipu tokom sezone 2021/2022 - 43.

Al Hilal je ovog leta većpojačao vezista "orlova" Sergej Milinković-Savić, a o bogatstvu Saudijaca dovoljno govori luksuzni avion od 200 miliona evra koji imaju u svom vlasništvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading