ŠPANSKI FUDBALER U OGROMNOM PROBLEMU! Zbog napastvovanja devojke čeka ga ZATVOR!

Autor:

Sport

19.07.2023

22:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraće iza rešetaka.

ŠPANSKI FUDBALER U OGROMNOM PROBLEMU! Zbog napastvovanja devojke čeka ga ZATVOR!

Foto: Tanjug/AP

Santi Mina i Đerar Pike

Žalbeno veće Civilnog krivičnog suda Španije potvrdilo je presudu koju je Santiju Mini izrekao Sud Almerije kojim je fubdaler osuđen na četiri godine zatvora za seksualno zlostavljanje. Usvojen je zahtev odbrane da se novčana kazna smanji sa 50.000 evra na 25.000 evra koliko Mina mora da plati na ime nematerijalne štete devojci koja ga je tužila.

 

 

Njemu je sada preostala još samo mogućnost žalbe Vrhovnom sudu Španije. Zbog toga još neće biti sproveden u zatvor odmah.

Mina je osuđen zbog napastvovanja devojke u noćnom klubu u Almeriji 2017. godine. On i još jedan optuženi su sa dvojicom prijatelja seksualno su zlostavljali devojku, iako ona nije pristala ni na jedan od opisanih događaja.

Njegovi advokati su tvrdili da je ona pristala na "seksualnu interakciju" međutim, nisu to uspeli da dokažu na sudu.

Žalbeno veće je navelo da nema dokaza da je žrtva dala pristanak na bilo šta što se dogodilo, ali je ipak napomenulo da u njenim izjavama postoje određene kontradiktornosti. Odbačeni su navodi odbrane da je jedina želja tužilje da dobije veliku novčanu nadoknadu i navodi da je njeno svedočenje bilo takvo da je inkriminisala i samu sebe i da zapravo u prvom momentu nije ni tražila nematerijalnu odštetu, već je to učinila tek nakon što joj je sud ukazao na tu mogućnost.

Fudbalerove tvrdnje da nije "ni pipnuo" devojku opovrglo je to što je u njenom vaginalnom brisu pronađena njegova DNK. Posle toga je tvrdio da je ipak imao odnose s njom, ali da je ona pristala na to.

Mina se inače prošle nedelje priključio treninzima Selte, ali je pitanje da li će ostati i dalje na pripremama posle ovakve presude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading