STIGLA NOVA PONUDA ZA MITROVIĆA! Fulam ODGOVORIO Al Hilalu! Poznata SUDBINA Srbina!

Autor:

Sport

14.07.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji strelac srpske reprezentacije na meti arapskog kluba.

STIGLA NOVA PONUDA ZA MITROVIĆA! Fulam ODGOVORIO Al Hilalu! Poznata SUDBINA Srbina!

Foto: Tanjug/AP

Napadač Fulama Aleksandar Mitrović

Ne odustaje uprava Al Hilala od dovođenja Aleksandra Mitrovića! Kažu da se "prvi mačići u vodu bacaju", pa su šeici krenuli u novi napad na rekordera po broju golova u srpskoj reprezentaciji, ali su ponovo udarili o zid!

Naime, rukovodstvo Fulama je odbilo i drugu ponudu za svog najboljeg strelca, za razliku od prethodne ova je bila "pojačana", ali...

Kako piše Atletik, bila je teška nešto malo više od 40.000.000 evra, međutim, na Krejven kotidžu su odmah izveli "slobodna bacanja" i ponovo je ubacili u kantu za smeće.

Po svoj prilici Fulam ne namerava da proda Mitrogola, bez obzira na sumu koju dobiju. Iako je Srbin, prema pisanju engleskih medija, zamolio čelnike kluba da ga puste, smatrajući da je već uradio dosta toga za "kolibare" u prethodnim godinama. Preciznije, Smederevac je već utanačio uslove sa Al Hilalom, pa je ostalo da se samo klubovi dogovore.

 

 

Podsetimo, Aleksandar Mitrović je na Krejven kotidž stigao pre pet godina, najpre na pozajmicu iz Njukasla, da bi ga Fulam otkupio u julu 2018. godine. Od tada do danas je upisao 205 mečeva za tim iz Londona i dao čak 111 golova.

Bio je najzaslužniji za ekspresan povratak Fulam u Premijer ligu iz Čempionšipa, a i prethodne sezone je briljirao u elitnoj diviziji ostrvskog fudbala pre povrede i odlaska na Mundijal u Katar. Posle toga je došla i suspenzija zbog sukoba sa sudijom, međutim, po povratku na teren, nastavio je da "rešeta" protivničke mreže.

Sa druge strane, Al Hilal je već angažovao Sergeja Milinković-Savića iz Lacija, ali im i dalje nedostaje ubojiti golgeter u špicu, koji će doneti efikasnost ekipi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading