NOVA DETONACIJA U ARABIJI: Aleksandar Mitrović i SMS postaju SAIGRAČI?!

Autor:

Sport

11.07.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tandem "orlova" blizu Al Hilala.

NOVA DETONACIJA U ARABIJI: Aleksandar Mitrović i SMS postaju SAIGRAČI?!

Foto: Starsport

Sergej Milinković Savić, reprezentativni vezista Srbije i fudbaler Lacija, karijeru će nastaviti u saudijskom Al Hilalu.

Ostalo je da se utanače završni delovi ugovora, a prema prvim najavama, čitav posao bi, zajedno sa obeštećenjem i ugovorom za našeg fudbalera, trebao da iznosi oko 150.000.000 evra.

Ipak, čini se da SMS neće biti jedini Srbin u ovom klubu, pošto je Al Hilal ozbiljno "zagrizao" za Aleksandra Mitrovića. Kako sazanje Mozzart Sport, Saudijci su već krenuli po srpskog golgetera, a spremni su da za njega plate značajno obeštećenje, uz značajna primanja za našeg fudbalera.

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović u dresu reprezentacije Srbije

Odion Igalo je napustio velikana iz Saudijske Arabije, a Al Hilal u Mitroviću vidi zamenu za sjajnog nigerijskog napadača. Na taj način, naredne godine bismo mogli da vidimo saradnju Mitrovića i Milinković Savića, ali ne u klubu u kom smo svi želeli da ih vidimo zajedno.

Podsetimo, Al Hilal je već bio vrlo aktivan u ovom prelaznom roku. Na klupi slavnog kluba će sedeti Žorž Žesus, plaćeno je i 55.000.000 evra za vezistu Rubena Neveša iz Vulverhemptona, a stigao je i Kalidu Kulibali iz Čelsija, za 27.000.000. SMS bi trebao samo da nastavi niz sjajnih transfera, a osim njega, čelnici Al Hilala žele da u svojim redovima vide i Bernarda Silvu, pa je jasno da će velikan iz Saudijske Arabije naredne sezone imati jako moćan tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading