OZBILJAN NOVAC STIŽE U SRBIJU! Sergej Milinković-Savić transferom PUNI BUDŽET Lacija, ali i JOŠ JEDNOG kluba!

Autor:

Sport

11.07.2023

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako ode u Al Hilal, obradovaće čelnike novosadske Vojvodine.

OZBILJAN NOVAC STIŽE U SRBIJU! Sergej Milinković-Savić transferom PUNI BUDŽET Lacija, ali i JOŠ JEDNOG kluba!

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić

Iz godine u godinu Sergej Milinković-Savić bio je jedan od najtraženijih fudbalera na transfer pijaci.

Za usluge reprezentativca Srbije interesovali su se mnogi evropski velikani, ali je on uvek ostajao u Laciju gde je stekao status legende.

Došao je u rimski klub još 2015. godine iz Genka pa je u nebesko plavom dresu odigrao ukupno 341 utakmicu na kojima je dao 69, a namestio 59 golova, te postao najbolji strani strelac u istoriji tima sa Olimpika.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Sergej Milinković-Savić

 

Sada je došlo vreme za rastanak, te je SMS na korak od potpisivanja ugovora sa Al Hilalom koji je Laciju ponudio preko 40.000.000 evra za njegove usluge.

To je daleko manje od onih cifara koje su se spominjale prethodnih godina, ali je i poslednja prilika da Lacio nešto zaradi od Sergeja jer njemu ugovor ističe narednog leta. Dobiće provereni vezista i ozbiljnu platu u Saudijskoj Arabiji, a od njegovog transfera profitiraće i Vojvodina!

Republika

Foto: Starsport

Sergej Milinković-Savić u dresu Vojvodine

 

Novosadska "stara dama" matični je klub Milinković-Savića, te deo novca od transfera ide i na njihov račun. Ako se priče potvrde i Sergej ode u Al Hilal, budžet Vojvodine biće drastično veći i Novosađani će dobiti 1.200.000 evra što za uslove u Srbiji uopšte nije malo.

Podsetimo, Vojvodina je bila prvi klub Milinković-Savića koji je u crveno-belom dresu odigrao 16 utakmica na kojima je postigao četiri gola i imao jednu asistenciju pre nego što je u julu 2014. godine otišao u Genk za milion evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading