SPREMAJU SE ZA LIGU KONFERENCIJA: Tri potpisa u jednom danu!

Autor: Tanjug

Sport

01.07.2023

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao završen u Novom Sadu.

SPREMAJU SE ZA LIGU KONFERENCIJA: Tri potpisa u jednom danu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine slave gol protiv Čukaričkog

Štoperi Đorđe Crnomarković i Siniša Tanjga novi su fudbaleri Vojvodine, dok je napadač Mihailo Ivanović potpisao novi ugovor sa novosadskim timom, objavio je klub na zvaničnom sajtu.

Crnomarković je u dosadašnjem delu karijere igrao je za Beograd, Šumadiju, Donji Srem, Javor, Čukarički, Radnički iz Niša, Leg Poznanj, Zaglebje i dva puta za Olimpiju iz Ljubljane.

On je potpisao ugovor na tri godine i izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska na "Karađorđe".

- Lepo je doći u veliki klub kao što je Vojvodina, jedan od najvećih u našoj zemlji. Već sam imao priliku da treniram sa momcima, ali sam od danas zvanično potpisao. Očekujem da budemo u samom vrhu Super lige i očekujem igramo prepoznatljiv fudbal - istakao je Crnomarković.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom potpisao je Siniša Tanjga, 19-godišnji štoper koji je ponikao u redovima "stare dame", inače sin Miroslava Tanjge.

- Ponosan sam što sam se vratio kući. Očekivanja su kao i uvek velika, a cilj je da se borimo za trofeje i da uđemo u grupnu fazu Lige konferencije. Iza mene je veliko iskustvo, bilo je dosta uspona i padova, ali na kraju smo uspeli da ostvarimo taj veliki uspeh i da postanemo šampioni - konstatovao je Tanjga.

Treći igrač koji je potpisao ugovor je povratnik Mihailo Ivanović. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u U-19 timu Sampdorije.

Daću sve od sebe da ispunim sva očekivanja, koja znam da će biti velika. Ponosan sam što sam potpisao ugovor, jer je Vojvodina klub mojih snova. U Italiji mi je bilo super, ne bih imao ništa protiv da tamo ponovo zaigram jednog dana, ali sada najpre želim da ostvarim velike uspehe sa Vojvodinom, za početak, da u predstojećoj sezoni budemo među prve tri ekipe na tabeli - zaključio je Ivanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading