NAPUSTIO NOVI SAD: Maloletni napadač Vojvodine u Seriji A!

Autor: Tanjug

Sport

07.08.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin se seli u Italiju.

NAPUSTIO NOVI SAD: Maloletni napadač Vojvodine u Seriji A!

Foto: Starsport

Stadion "Karađorđe"

Mladi napadač Vojvodine Mihailo Ivanović (17) do kraja sezone igraće u ekipi Sampdorije iz Ðenove, saopšteno je na sajtu novosadskog fudbalskog kluba. To znači da član Serije A ipak nije otkupio Ivanovića, kako je bilo najavljeno.

Kako se navodi, Ivanović je završio sve potrebne formalnosti, a nakon isteka pozajmice, postoji mogućnost da Sampdorija otkupi njegov ugovor.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Finansijski detalji se ne navode, ali italijanski mediji prenose da će Vojvodina za pozajmicu dobiti 200.000 evra, dok će Sampdorija sledećeg leta za otkup morati da plati još 800.000.

Ivanović je prošle sezone pružao odlične igre u Omladinskoj ligi Srbije, zbog čega je na meču poslednjeg kola protiv TSC-a dobio priliku da debituje u Superligi, a ovog leta je prošao i kompletne pripreme sa prvim timom.

On će ove sezone nastupati u italijanskoj omladinskoj ligi Primaveri, gde će imati priliku da se dalje razvija i napreduje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading