RASTU NEKI NOVI SRBI: Poruka navijača Borca odzvanja regionom!

Autor:

Sport

07.08.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači banjalučkog Borca uputili su jasnu poruku.

RASTU NEKI NOVI SRBI: Poruka navijača Borca odzvanja regionom!

Foto: Twitter.com/printscreen

U subotu 6. avgusta na stadionu "Mlakve" u Novom Gradu odigran je meč 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine između banjalučkog Borca i ekipe Igmana iz Konjica.

Ekipa trenera Nenada Lalatovića slavila je rezultatom 1:0, a jedini pogodak za najbolju ekipu Republike Srpske postigao je Benjamin Tatar u 90. minutu susreta.

Međutim, navedeni meč ostao je u senci navijača domaće ekipe. Pristalice banjalučkog kluba, popularni "Lešinari" istakli su transparent povodom dvadesetsedmogodišnjice zločinačke akcije "Oluja".

Na transparentu je pisalo:

– Rastu neki novi Srbi kao ljuta guja, skupo će vas koštati Bljesak i Oluja.

 

 

Pored navedenog teksta, "Lešinari" su istakli da je tokom navedenog zločina sa područja Republike Srpske Krajine proterano 250.000 Srba, da je ubijeno 2.670, a da je uništeno 25.000 kuća, 920 spomenika i 78 crkvi.

Ostaje da se vidi da li će Banjalučani biti sankcionisani od strane matičnog saveza zbog poruke istaknute na tribinama stadiona u Novom Gradu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading