TONČEV PODMITIO KLUBOVE DA BI GLASALI ZA NJEGA! Novcem surduličkog superligaša kupovali podršku (FOTO)

Autor:

Sport

06.08.2022

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnik, koji vodi ministrov sin Stanislav, uplatio po 60.000 dinara na račune devet klubova da ne bi došlo do prevrata u skupštini FS Istočna Srbija

TONČEV PODMITIO KLUBOVE DA BI GLASALI ZA NJEGA! Novcem surduličkog superligaša kupovali podršku (FOTO)

Foto: Starsport

Novica i Stanislav Tončev

Kupovina glasova zarad ličnih interesa i to javno preko klupskog računa zvuči kao neslana šala, ali i toga očigledno ima u srpskom fudbalu. I to preko Radnika iz Surdulice, kluba koji igra Superligu!

Prema saznanjima portala Republika.rs, s računa trenutnog fenjeraša elitnog ranga uplaćeno je po 60.000 dinara na račune čak devet klubova u FS Regiona Istočne Srbije da bi glasali protiv kandidata FK Pukovac Miloša Mitrovića za člana Skupštine FS RIS, u ime zone Centar.

Konkretno, naš portal je imao uvid u izvod računa FK Naša krila 1936 iz Belotinca.

Republika

Foto: Republika.rs

Crno na belo - Uplata Radnika na račun FK Naša krila iz Belotinca

VEĆ SUSPENDOVANI

Predsednik FK Radnik je Stanislav Tončev, sin ministra bez portfelja u Vladi Srbije - Novice, koji trenutno ne može da obavlja funkciju predsednika FS RIS jer je suspendovan iz fudbala na devet meseci zbog napada na sudije zajedno sa sinom (suspendovan na šest meseci).

Zanimljivo, Stanislav, donedavno potpredsednik Izvršnog odbora Zajednice klubova Super i Prve lige Srbije, podneo je prekjuče neopozivu ostavku na tu funkciju, dok je Novici Tončevu odbijena žalba upućena Arbitražnom sudu u Lozani (CAS) na račun FSS.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

Republika.rs je kontaktirala sa Stanislavom Tončevim i pitao ga zašto je klubovima preko računa FK Radnik, čiji je predsednik, uplaćen novac.

Interesantno, on se nije potresao zbog optužbi za davanje mita, već ga je više uzbudilo što mu u novinama izlazi loša fotografija. Zato nas je zamolio da ubuduće koristimo onu s Instagram naloga Radnika od 1. juna, kada je slavio rođendan skockan - u odelu, sa satom i naočarima.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Novica i Stanislav Tončev

IMA SE, MOŽE SE

- Žao mi je što jedno dobro delo pretvarate u ono što nije. Naša ideja je samo da pomognemo kada god smo u mogućnosti. Ne znam o kakvom glasanju pričate i kakve veze FK Radnik ili ja imamo s tim. Mi smo uplatili donacije klubovima koji su nam se zvanično obratili za pomoć. Reč je o FK Naša krila iz Belotinca, FK Gracko iz mesta Staro Gracko s Kosova i Metohije i FK Levosoje iz Bujanovca. Osećamo potrebu da pomognemo onima koji imaju manje od nas. Ponosni smo na činjenicu da smo, zahvaljujući partnerima i sponzorima, u mogućnosti da pružimo podršku i mladim i manjim klubovima - rekao nam je Stanislav Tončev.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading