CAS potvrdio kazne Novici i Stanislavu Tončevu!

Autor:

Sport

02.08.2022

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arbitražni sud u Lozani nije preinačio odluku.

CAS potvrdio kazne Novici i Stanislavu Tončevu!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Novica i Stanislav Tončev

Arbitražni sud za sport u Lozani (CAS) potvrdio je kazne izrečene Novici Tončevu i Stanislavu Tončevu od strane nadležnih organa Fudbalskog saveza Srbije i ujedno je odbio kao neosnovane žalbe Novice Tončeva i Stanislava Tončeva protiv odluka nadležnih organa FSS.

Odluke su konačne, bez mogućnosti dalje žalbe. Arbitražni sud u Lozani je takođe naložio da Novica Tončev i Stanislav Tončev Fudbalskom savezu Srbije nadoknade sve troškove arbitražnog postupka vođenog pred CAS-om. Pored toga Novica Tončev i Stanislav Tončev dodatno će morati da plate po 2000 švajcarskih franaka Fudbalskom savezu Srbije kao nadoknadu za deo pravnih i drugih finansijskih obaveza.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

FSS je u navedenim arbitražnim sporovima zastupala advokatska kancelarija Zorana Damjanovića iz Beograda, dok je suprotnu stranu u sporu zastupala advokatska kancelarije Miće Petkovića iz Beograda, a sve kako je navedeno u odlukama CAS-a koje se nalaze u prilogu ove vesti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading