Vladan Gašić o FS Region Istočne Srbije: Tončev radio iza zatvorenih vrata!

Autor: Veljko Petrović

Sport

16.07.2022

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nismo mogli da budemo u toku, nismo imali uvid u sve stvari. Moramo da pokupimo sve informacije, rekao je potpredsednik privremenog organa za rukovođenje FS RIS.

Vladan Gašić o FS Region Istočne Srbije: Tončev radio iza zatvorenih vrata!

Foto: printscreen

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije u subotu je imenovao ljude koji će rukovoditi privremenim organom FS Regiona istočne Srbije pošto ovaj regionalni ogranak nije funkcionisao po propisima, a samim tim, kočili su i raspisivanje izbora na svim nivoima u FSS. Opstrukcija je imala za cilj da se sve prolongira dok Novici Tončevu, prvom čoveku FS Regiona Istočne Srbije, ne istekne suspenzija početkom avgusta da bi mogao da se uključi u sve u vezi s radom u srpskom fudbalu.

Ipak, to im nije pošlo za rukom, izbori su raspisani, a portal "Republika.rs" kontaktirao je s Vladanom Gašićem, potpredsednikom Privremenog organa za rukovođenje FS RIS, koji nam je objasnio koji su dalji koraci njega, saradnika i predsednika Zorana Ignjatovića i šta su sve zatekli kada su preuzeli upravljanje.

Foto: ST/Nemanja Pančić

Novica Tončev

 

- Nismo ni mogli da budemo u toku pošto su Tončev i njegova uprava u FS RIS sve radili iza zatvorenih vrata, nismo imali uvid u sve stvari. Prvo moramo da pokupimo sve informacije oko svih dešavanja u regionu, da sagledamo liste delegata i komisije i sve odluke koje su donete. Da vidimo da li je sve bilo po propisima i pripremamo izbore - rekao je Gašić za "Republika.rs" i dodao:

- Ja sam bio član Izvršnog odbora FS RIS, ali sam bio sam protiv svih, svi su bili kontra. Kasnije se to malo popravilo, ali stanje na istoku je mnogo loše odavno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading