Izvinjavam se: Nakon blamaže u Toršavnu medijima se obratio Nenad Lalatović!

Autor:

Sport

16.07.2022

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neprijatno iznenađenje priredili su fudbaleri banjalučkog Borca svojim navijačima na startu nove sezone.

Izvinjavam se: Nakon blamaže u Toršavnu medijima se obratio Nenad Lalatović!

Foto: Starsport

Nakon trijumfa na Gradskom stadionu u Banjaluci rezultatom 2:0, fudbaleri Borca doživeli su šokantat poraz na Farskim ostrvima. Nakon 3:1 u regularnom delu susreta, ekipa B36 nakon izvođenja jedanaesteraca plasirala se u narednu fazu kvalifikacija Lige konferencija.

Očekivano, fudbaleri Borca i njihov trenrer Nenad Lalatović našli su se na meti kritika sportske javnosti, a nakon "prespavane noći", medijima se obratio i treenr banjalučke ekipe koji je izjavio:

Foto: FK Borac Banja Luka

Liga konferencija: Borac Banjaluka - B36 Toršavn

 

- Ovo je jedan od najtežih poraza u mojoj karijeri. Smatram da smo bili favoriti, preuzimam odgovornost i izvinjavam se navijačima i medijima. Želim da mi se kaže sve u lice, a kada navijači budu za moj odlazak, ja odlazim. Oni nisu bolji od nas, nisam ni sanjao da ćemo da ispadnemo. Sudija je bio naklonjen njima, ali neću da tražim alibi. Nisam čitao komentare, ali meni je najteže. Ne dirajte igrače. Poštujem svakog navijača Borca, Banjaluku volim i došao sam ovde da pomognem. Nemam čarobni štapić, nismo imali ni sreće, a nismo je ni zaslužili. Treba strpljenja - istakao je Nenad Lalatović.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading