OSLOBOĐENA NOVINARKA NA KOSOVU: Bila je osumnjičena za špijuniranje u korist ruskih obaveštajnih službi

Autor:

Vesti

07.08.2022

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Privremene intitucije u Prištini oslobodile su pritvorenu novinarku Komsomolske Pravde Dariju Aslamovu koja je sinoć privedena na Kosovu i Metohiji, preneo je danas taj list .

OSLOBOĐENA NOVINARKA NA KOSOVU:  Bila je osumnjičena za špijuniranje u korist ruskih obaveštajnih službi

Foto: Tanjug/AP

Policajci lažne države Kosovo

"Darija Aslamova stupila je u kontakt sa našom redakcijom i rekla da se nalazi u mestu Raška. U noći 7. avgusta kosovske vlasti su je pustile nakon privođenja, a posle toga ona je samostalno otputovala autobusom", navodi se u saopštenju lista koje je prenela agencija RIA Novosti.

Ona je stupila u kontakt sa ruskom ambasadom u Srbiji.

Aslamova je sinoć privedena na Kosovu, a prema rečima šefa Ministarstva unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalja Svečlje, bila je osumnjičena za špijuniranje u korist ruskih obaveštajnih službi.

Kako navodi RIA Novosti, Svečlja nije pružio nikakve dokaze za ove tvrdnje.

Komsomolska pravda je objasnila da se Aslamova nalazi u Srbiji po nalogu urednika i da je trebalo da pripremi specijalni izveštaj o najnovijem zaoštravanju tenzija između Beograda i Prištine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading