Ćerka Emira Kusturice krije se od očiju javnosti, bila je u vezi sa PRINCEM i krenula je očevim stopama! Evo kako izgleda rediteljeva NASLEDNICA! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.08.2022

08:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dunja Kusturica ne voli da se eksponira u javnosti.

Ćerka Emira Kusturice krije se od očiju javnosti, bila je u vezi sa PRINCEM i krenula je očevim stopama! Evo kako izgleda rediteljeva NASLEDNICA! (FOTO)

Foto: youtube printsreen

Reditelj Emir Kusturica i pored brojnih žena koje su ga sve ove godine u poslu okruživale, a za koje nikada nije krio da su mu najveća inspiracija, više od 25 godina uživa u srećnom braku sa suprugom Majom Kusturicom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Emir Kusturica

Maja je završila svetsku književnost na Filološkom fakultetu, dok je produkcijom počela da se bavi uz svoh supruga. Imaju sina Stribora i ćerku Dunju, koja je krenula očevim stopama, a inače je jedno vreme bila u žiži javnosti zbog svoje veze sa Aleksandrom III Karađorđevićem, a medijsko eksponiranje nikada nije volela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dr. Rael Teed (@rael_teed)

 

- Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno - rekla je svojevremeno Dunja Kusturica, koju su u vreme trajanje veze sa Aleksandrom upoređivali sa princezom Marijom Karađorđević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading