TRAGEDIJA! Policajac uleteo među kupače, propeleri glisera iskasapili devojčicu! (VIDEO)

Autor:

Svet

07.08.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džonada Avida, nastradala je dok se kupala u moru u Albaniji kada ju je ubio motor glisera, a sad je navodno isplivao i video tragedije.

TRAGEDIJA! Policajac uleteo među kupače, propeleri glisera iskasapili devojčicu! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Twitter/KalabasterJak

Devojčica Džonada Avdia (7) tragično je nastradala na letovanju u Albaniji kada je na nju naleteo gliser. Motor ju je udario i teško ranio i devojčica je preminula na licu mesta. Gliser je navodno vozio Arjan Tase, pripadnik Ministarstva unutrašnjih poslova. 

Njen otac Bledar je taj trenutak video sa obale i uleteo je u vodu kako bi pokušao da spasi svoju ćerku, a nakon toga je nasrnuo na vozača glisera. Društvenim mrežama kruži snimak na kojem se navodno vidi trenutak tragedije. Vidi se kako je vozač glisera u velikoj brzini uplivao u deo gde su kupači koji je obeležen bovama.

Policija je saopštila da je propeler izazvao momentalnu smrt kod devojčice. Vozač glisera optužen je za ubistvo iz nehata. Ovo je već treća ovakva smrt u Albaniji ove godine prema pisanju albanskih medija, prenosi Mondo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading