LUPIO I OSTAO ŽIV! Mitrović ga UBIO U POJAM, a Klop izmislio neverovatan razlog za lošu igru Liverpula (VIDEO)

Autor:

Sport

06.08.2022

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar je u remiju Fulama i "redsa" od 2:2 postigao dva gola, prvi u 32, a drugi u 72. minutu iz penala.

LUPIO I OSTAO ŽIV! Mitrović ga UBIO U POJAM, a Klop izmislio neverovatan razlog za lošu igru Liverpula (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Jirgen Klop

Aleksandar Mitrović - Liverpul 2:2! Fudbaleri Fulama u prvom kolu nove sezone Premijer lige dočekali su aktuelnog viceprvaka Engleske i Evrope, a zablistao je Srbin.

Mitar je postigao dva gola u 32. i 72. iz penala, ali su "redsi" došli do podele bodova preko Darvina Nunjeza u 64. i Mohameda Salaha u 80. minutu.

Iako je najbolji strelac u istoriji naše reprezentacije tokom 90 minuta razbio velikana sa Enfilda, posle utakmice je Jirgen Klop, trener gostiju izmislio neverovatan razlog za lošu igru svojih izabranika.

- Naš stav nije bio dobar na početku utakmice. Posle toga smo želeli da uzvratimo, ali to onda nije lako uraditi... Teren je bio suv... Igrali smo u ritmu koji je njima odgovarao. Kada smo nalazili pravac, završavali smo ispred njihovog gola i imali šanse, pogođenu prečku i takve stvari - rekao je Klop odmah posle utakmice.

Nemački stručnjak smatra da njegova ekipa nije zaslužila ništa više od boda.

- Najbolja stvar u vezi sa ovom utakmicom je rezultat. Izvukli smo bod iz jako lošeg nastupa mog tima. Sada treba da postavimo pitanje kako smo dopustili da se takav nastup dogodi. Na kraju, rezultat je u redu, ne mislim da smo zaslužili više od toga, ali nastup je bio takav da može biti strašno bolji - zaključio je strateg Liverpula.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Voja

06.08.2022 22:03

Sasvim realan i korektan sažetak utakmice, Klop je jedan veliki steučnjak i gospodin