Fulamu malo jedan Mitar: Srbin dao dva gola Liverpulu, ali su Salah i Nunjez strašan tandem! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.08.2022

13:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi na početku nove sezone.

Fulamu malo jedan Mitar: Srbin dao dva gola Liverpulu, ali su Salah i Nunjez strašan tandem! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Aleksandar Mitrović i Endru Robertson u duelu

Fudbaleri Fulama i Liverpula sastali su se na "Krejven kotidžu" u prvom kolu Premijer lige, a meč je završen bez pobednika - 2:2, iako je Aleksandar Mitrović u dva navrata donosio prednost domaćem timu.

Vodeći gol za ekipu iz Londona postigao je reprezentativac Srbije u 32. minutu, kada je glavom zatresao mrežu posle centaršuta Kenija Tetea sa desne strane.

Izjednačenje "Redsima" doneo je novajlija Darvin Nunjez u 64. minutu prelepim golom petom posle centaršuta Mohameda Salaha na peterac.

Ipak, Mitrović je bio odlučan u nameri da porazi Liverpul, pa je u 70. minutu sve sam uradio. "Lomio" je Virdžila van Dajka nekoliko puta u prodoru, a na kraju ga je Holanđanin šutnuo po nozi, pa je sudija Endru Medli posle konsultacija sa VAR sobom pokazao na penal.

Loptu je na belu tačku dva minuta kasnije namestio baš Mitrović i pocepao je mrežu za 2:1.

Međutim, osam minuta kasnije je Nunjez vratio asistenciju Salahu koji je rutinski doneo novo izjednačenje Liverpulu, vredno prvog boda u sezoni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading