SUPERHEROJ NOVAK: Đoković ponovo u CENTRU PAŽNJE zbog SPECIJALNOG UREĐAJA koji mu pomaže u PISANJU ISTORIJE!

Autor:

Sport

11.07.2023

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbinu ne daju mira.

SUPERHEROJ NOVAK: Đoković ponovo u CENTRU PAŽNJE zbog SPECIJALNOG UREĐAJA koji mu pomaže u PISANJU ISTORIJE!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stigao je do četvrtfinala Vimbldona i to pošto je u četiri seta bio bolji od poljskog "bombardera" iz Vroclava, Huberta Hurkača (7:6 (8:6), 7:6 (8:6), 5:7, 6:4).

Mučio je Hurkač Noleta sjajnim servisima, ali je Srbin uspeo da se izbori i stigne među osam najboljih u Londonu, te će se za polufinale boriti sa Rusom Andrejom Rubljovim (utorak, ne pre 16 časova).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Na meču protiv Poljaka Đoković je ponovo stigao u centar pažnje javnosti zbog specijalnog uređaja koji mu pomaže da osvoji osmi pehar na Vimbldonu i 24. grend slem trofej, te da ispiše nove stranice istorije.

Nole je, kao i na ovogodišnjem Rolan Garosu, na sebi imao "komad dodatne opreme" koji je zaintrigirao javnost.

 

 

Prvi put je Novak ovaj uređaj nosio protiv Martona Fučoviča u Parizu i tada su krenule da kruže šaljive priče da je Đoković superheroj na koje je on odgovorio u svom stilu.

- Kad sam bio klinac, obožavao sam da pratim Ajronmena (Iron Man), pa ga sada i imitiram. Moj tim mi je obezbedio izuzetno efikasnu nanotehnologiju pomoću koje uspevam da prikažem svoju najbolju igru na terenu i to je najveća tajna uspeha u mojoj karijeri. Da nije tako, ne bih sedeo ovde - rekao je Nole tada i nasmejao sve.

Protiv Huberta Hurkača Đoković je ponovo imao pomoć ovog uređaja i opet je stigao do trijumfa. Javnost je ostala razočarana kada je saznala da Novak ipak nije superheroj i da se ne ugleda na Ajronmena, već da je magnet koji nosi na telu u stvari "Tao patch" nanouređaj. On Đokoviću, ali i mnogim sportistima širom planete, poboljšava fleksibilnost, povećava atletske performanse, koncentraciju, smanjuje anksioznost...

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

Ovaj uređaj sadrži nekoliko slojeva nanokristala, koji toplotu tela pretvaraju u impulse koji se emituju do određenih tačaka na telu, a nalazi se i u slobodnoj prodaji, te ga može priuštiti svako ko ima od 280 do 3.000 evra. Treba napomenuti i da jedan uređaj traje do dve godine, a čitaocima našeg portala više o njemu rekao je Semir Osmanagić, Novakov veliki prijatelj, ali i osnivač je i rukovodilac fondacije "Arheološki park - Bosanska piramida Sunca".

- To je samo jedan od mnogobrojnih alata koje Novak koristi. Pomaže mu da dostigne Šumanovu rezonancu od 7,83 herca. To je frekvencija balansa i pomaže u dostizanju maksimalnog fokusa kako psihički, tako i fizički - istakao je Semir Osmanagić.

Treba napomenuti da je Đoković tokom karijere nosio raznorazne dodatke, ogrlice i narukvice, ali da je ovaj uređaj koji trenutno intrigira javnost prvi koji mu stvarno donosi rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading