SRAMOTA! Dok Novak DOMINIRA u Londonu, Nadal ga NIPODAŠTAVA!

Autor:

Sport

11.07.2023

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toni, stric legendarnog španskog tenisera Rafaela, dao je skandalozan intervju.

SRAMOTA! Dok Novak DOMINIRA u Londonu, Nadal ga NIPODAŠTAVA!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković, Rafael Nadal i Rodžer Federer

Novak Đoković blizu je pisanja novih stranica istorije pošto je u Londonu stigao do četvrtfinala Vimbldona i sada mu predstoje još tri koraka za osmu titulu na ovom turniru, kao i 24. grend slem pehar.

I dok Nole dominira na terenu, Toni Nadal, stric legendarnog španskog tenisera Rafaela, dao je skandalozan intervju u kom je nipodaštavao Đokovićeve uspehe.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Mislim da su Federer i Nadal značajniji za svoj spor od Đokovića. A Federer je imao najveći uticaj na sport od bilo koga drugog. Kada se povede ta diskusija o tome ko je najbolji svih vremena, moramo da ustanovimo tačne kriterijume oko kojih uvek postoji debata. Ko je najbolji - onaj koji ima svetski rekord ili onaj koji osvoji Olimpijske igre? Ne znam. Mislim da onaj koji je uspevao da igra na vrhunskom nivou i da radi teže stvari je Federer, onaj koji je osvojio najviše svega je Đokovića, a ko zna još šta bi bilo sa Rafom da nije bilo povreda - imao bi više titula nego svi ostali - istakao je Toni Nadal za "Clay tennis", pa dodao:

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Toni i Rafael Nadal

 

- Novak je bolji jer je osvojio više titula od Rafe. Ako je Novak osvojio 24... Šta bi se desilo da se više igra na šljaci umesto na tvrdoj podlozi? Moj rođak igra tri grend slem turnira na podlozi koja mu nije omiljena, a samo jedan na svojoj omiljenoj šljaci. Isto je i sa mastersima.

Zatim je u dahu nastavio i zaključio:

- Ima toliko malih stvari koje ljudi ne shvataju. Ako stavite jedan tip loptica, favorizujete jednog u odnosu na nekog drugog tenisera - rekao je za kraj Toni Nadal.

Zaista sraman i skandalozan intervju posle kog će Novak imati motiv više da nastavi sa dominacijom i pisanjem istorije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading