VRELA AKCIJA NA TRIBINI! Dok je Nole rušio "BOMBARDERA" iz Vroclava, poznata manekenka se LJUBILA sa svojom DEVOJKOM! Sve je PUCALO OD STRASTI! (FOTO)

Autor:

Sport

11.07.2023

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilo je više nego zanimljivo.

VRELA AKCIJA NA TRIBINI! Dok je Nole rušio "BOMBARDERA" iz Vroclava, poznata manekenka se LJUBILA sa svojom DEVOJKOM! Sve je PUCALO OD STRASTI! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković stigao je do četvrtfinala Vimbldona i to pošto je u četiri seta bio bolji od poljskog "bombardera" iz Vroclava, Huberta Hurkača (7:6 (8:6), 7:6 (8:6), 5:7, 6:4).

Mučio je Hurkač Noleta sjajnim servisima, ali je Srbin uspeo da se izbori i stigne među osam najboljih u Londonu, te će se za polufinale boriti sa Rusom Andrejom Rubljovim (utorak, ne pre 16 časova).

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Mnoge poznate ličnosti bile su na susretu Đokovića i Hurkača, a jedna od njih napravila je pravu pometnju kada je rešila da se prepusti vrelim poljupcima i zagrljaju svoje devojke.

Čuvena manekenka Kara Delevinj i njena devojka Minke, čije je pravo ime Lija Mejson, "ukrale su šou" Novaku i Hubertu, te je fotografija njihovog poljupca obišla planetu.

 

 

 

 

Još od ranije se znalo da su njih dve u vezi, ali to nisu otkrivale sve do današnjeg meča na kojem su prisustvovale zajedno. Sudeći prema fotografijama sa Vimbldona - one veoma uživaju zajedno i nije ih briga gde se nalaze niti ko je oko njih.

Da li će se Kara Delevinj i njena izabranica pojaviti i na narednom Novakovom meču ostaje da se vidi u utorak popodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading