ĐOKOVIĆ IMA PORUKU ZA VIMBLDON: Pravila moraju da se menjaju, čekao sam sedam sati!

Autor:

Sport

10.07.2023

21:08 >> 21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbin bez dlake na jeziku.

ĐOKOVIĆ IMA PORUKU ZA VIMBLDON: Pravila moraju da se menjaju, čekao sam sedam sati!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković uspeo je posle dva dana borbe da izađe na kraj sa Hubertom Hurkačom. Počeo je u nedelju uveče, završio u ponedeljak popodne. Možda bi sve bilo drugačije da organizatori turnira ne prave problem sa početkom programa, mečevi kreću od 13.30 po lokalnom vremenu i to je nešto što frustrira sve.

Tražili su mnogi da se to promeni, da pomere start meča na Centralnom terenu za bar sat vremena, ali uzalud. Zbog svega toga se događaju problemi sa odlaganjem mečeva, jer su pravila takva da sve mora da bude gotovo do ponoći po našem vremenu, odnosno do 23 sata po tamošnjem.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Smatram da Vimbldon mora da promeni to pravilo, znam da je policijski čas teško pomeriti (fajront u ponoć prim.out), ali mečevi mogu da počinju bar u 12 - rekao je Novak na konferenciji za medije.

- Mislio sam da imam bar sat i po vremena pauze, pa su me zvali posle 20 minuta. Jednostavno, morate da budete spremni za svaki scenario, to su stvari koje možet samo da predviđate. Razmatrao sam pre toga da li da odem do smeštaja, do kuće koja je u blizini. U nedelju sam ostao u kompleksu i čekao sam sedam sati da počne, to je previše. Ne može ništa da se predvidi, čim sam video raspored za nedelju znao sam da mogu da budu dugi mečevi pre mog. Imate unutar svega i igrače koji su tu sa timovima, sa opremom, nije lako naći kutak za sebe. Naravno, sve su to stvari na koje morate da se adaptirate i nije ni prvi ni poslednji put. Znam da Vimbldon poštuje tradiciju i to je nešto što poštujem, ali smatram da ima stvari koje treba da se promene - rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading