KAO NA POKRETNOJ TRACI: Serija pojačanja se nastavlja - stigao i kapiten crveno-belih!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

10.07.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U gradu podno Rudnika ništa ne prepuštaju slučaju.

KAO NA POKRETNOJ TRACI: Serija pojačanja se nastavlja - stigao i kapiten crveno-belih!

Foto: FK Metalac Gornji Milanovac

Iza fudbalera gornjomilanovačkog Metalca je prilično turbulentna sezona u okviru Prve lige Srbije tokom koje su tek u samom finišu uspeli da obezbede opstanak i izbegnu potpuni sunovrat.

 

Kako im se navedeno ne bi ponovilo i u predstojećoj takmičarskoj godini, sportski sektor Metalca je izuzetno aktivan u prelaznom roku i već je veliki broj novajlija stigao u Gornji Milanovac, a psolednj pojačanje stiže iz redova čačanskog Borca 1926.

Reč je o dvadesetšestogodišnjem veznom fudbaleru Nemanji Miloševiću koji je u redovima "čačanskih zebri" nosio i kapitensku traku.

Milošević se obavezao na dvogodišnju vernost gornjomilanovačkom klubu, a već je zabeležio i prvi nastup u dresu novog kluba, u prirpemnom susretu protiv ivanjičkog Javor-Matisa (2:2).

- Nemanja Milošević:

Datum rođenja: 20. mart 1997. godine

Mesto rođenja: Raška

Pozicija u timu: vezni fudbaler

Igračka karijera: Bane (Raška), Jošanica (Novi Pazar), Trepča (Kosovska Mitrovica), Borac 1926 (Čačak)

 

- Mislim da smo pružili dostojan otpor ekipi koja se sprema za još jednu sezonu u Superligi, ne treba zaboraviti ni to da je Javor počeo s treninzima dve sedmice pre Metalca. Rezultati takvih utakmica su možda u drugom planu, ali ono što je naša ekipa prikazala, a da se u ovakvom sastavu još nije uigrala kako treba, veoma obećava - istakla je najnovija akvizicija Metalca nakon duela protiv ivanjičkog superligaša.

Na kraju je Milošević, za zvanični klupski portal izneo i svoje prve impresije o novom klubu:

- Nadam se da ću to opravdati, na meni je sada da se izborim za mesto. Neće biti nimalo lako. Imam ogromnu podršku saigrača i stručnog ptaba, ali isto tako znam da niko u ovakvoj ekipi nema nameru da prećuti i toleriše polovično zalaganje.

Priprme su uveliko u toku. Start sezone je sve bliži, a ostaje da se vidi hoće li rukovodstvo Gornjomilanovčana u narednom periodu još nekim pojačanjem osvežiti igrački kadar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading